Μια νέα καταγγελία για υπόθεση βιασμού έρχεται στο «φως» και αφορά μια καθηγήτρια και έναν επιχειρηματία από τη Μύκονο.

Η κοπέλα, η οποία απευθύνθηκε στο Α.Τ. Ακροπόλεως για την υπόθεσή της, ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού από επιχειρηματία όπως δηλώνει στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό», ο δικηγόρος της Γιώργος Κανιάρης.

«Απευθύνθηκε στις Αρχές την τρίτη ημέρα από το συμβάν. Μετά από δύο μήνες ήρθαμε σε επαφή» τόνισε ο κ. Κανιάρης.

Όπως αποκαλύφθηκε, η πρώτη επαφή έγινε μέσω διαδικτύου. Για να γνωριστούν βγήκαν έξω κι εκείνη τον κατήγγειλε πως της έριξε στο ποτό κάποια ναρκωτική ουσία και αργότερα τη βίασε.

«Ήρθε από πάνω μου, άρχισε να με πνίγει, έκλεινα τα μάτια μου, ένιωθα να χάνω τον κόσμο. Μου έπιασε τα χέρια, λέγοντάς μου “πού θα πας τώρα; Δεν μπορείς να ξεφύγεις…”» ήταν η μαρτυρία της 27χρονης καθηγήτριας, σύμφωνα με το Star.

Μύκονος: Η μαρτυρία της νεαρής καθηγήτριας

«Μόλις έφυγε από το δωμάτιο εξακολουθούσα να μην έχω πλήρη επαφή με την πραγματικότητα. Πονούσα φρικτά. Είχα σε όλο μου το σώμα μώλωπες, χτυπήματα και δαγκωματιές. Προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί. Ήθελα να φανώ ψύχραιμη και φυσιολογική απέναντί του φοβούμενη μην ξαναγυρίσει» περιέγραψε η 27χρονη καθηγήτρια.

«Mε τις 21 εκχυμώσεις σε όλο το σώμα του θύματος, είναι αυτό που πραγματικά καταδεικνύει τη σκληρότητα με την οποία επιτέθηκε ο άνθρωπος αυτός στην άτυχη κοπέλα» σημείωσε ο δικηγόρος της 27χρονης, Γιώργος Κανιάρης.

Στις φωτογραφίες από την ιατροδικαστική εξέταση, είναι εμφανή τα σημάδια στο σώμα της 27χρονης. Η άτυχη κοπέλα, που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από 40χρονο Μυκονιάτη επιχειρηματία, εργάζεται ως καθηγήτρια σε Γυμνάσιο της Αττικής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το θύμα και ο φερόμενος θύτης γνωρίστηκαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και συναντήθηκαν σε μαγαζί στου Ψυρρή. Εκεί η 27χρονη κατήγγειλε πως ο κατηγορούμενος, για να της κάμψει τις αντιστάσεις της, έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό και αργότερα πήγαν στο διαμέρισμα που διέμενε και τη βίασε.

«Έχει περάσει ένας χρόνος από το περιστατικό, που μου άλλαξε για πάντα τη ζωή. Νιώθω μια μικρή δικαίωση για την απόφαση της προφυλάκισης του κατηγορούμενη. Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου», ανέφερε η 27χρονη καθηγήτρια σε δηλώσεις της στο Mega και την εκπομπή Live News.

«Ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά και θα συνεχίσει να τον ανεβαίνει για μια ζωή», δήλωσε ο δικηγόρος της 27χρονης.

Μύκονος: «Όλα έγιναν με την συναίνεσή της»

Ο 40χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο νησί της Μυκόνου, με ιδιαίτερη αγάπη στα ταξίδια, τα σκάφη και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ο Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε μόλις χτες την υπεράσπιση του 40χρονου μίλησε στο Live News.

«Δεν επιχειρεί μόνο στη Μύκονο, αλλά γενικώς σε όλη την Ελλάδα. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια καταπληκτική οικογένεια. Ακόμα και τα αδέλφια του είναι επιφανείς σε όλες τις επιχειρήσεις και επιστήμονες», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο 40χρονος υποστηρίζει πως όλα έγιναν με την πλήρη συναίνεση της κοπέλας, ενώ ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης.

«Εκείνη ήταν που με ιδιαίτερη επιμονή και ενώ βρισκόμασταν έξω από το αυτοκίνητό μου άρχισε να με πιέζει να συνεχίσουμε και σε δεύτερο μπαρ. Μετέπειτα, στο σπίτι της και με πλήρη συναίνεσή της, αρχίσαμε τη σεξουαλική πράξη. Κάποια στιγμή μου ζήτησε να διακόψω, πράγμα που αμέσως έπραξα και το παραδέχτηκε και εκείνη σε όλες τις καταθέσεις. Ούτε μία στιγμή κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν χτύπησα τη μηνύτρια».

Μύκονος: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του επιχειρηματία

Την περασμένη Πέμπτη, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 40χρονος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές. Μετά την προφυλάκισή του, η οικογένεια του επιχειρηματία ανέθεσε την υπεράσπιση του στον Αλέξη Κούγια.

«Πρόκειται για έναν εκπληκτικό άνθρωπο, επιχειρηματία που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, ποτέ, σε κανέναν, ούτε στη σκληρή κοινωνία της Μυκόνου το παραμικρό όσον αφορά στα ήθη του και τις συμπεριφορές του. Αλλά εκείνο που με έχει σοκάρει είναι το περιεχόμενο των μηνυμάτων που έχει στείλει η συγκεκριμένη κυρία, η οποία φέρεται ότι δήθεν βιάστηκε, προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο» ανέφερε ο συνήγορος του κατηγορούμενου επιχειρηματία, Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας, που είναι ο δικηγόρος του 40χρονου, δήλωσε: «Δεν έχω πάρει αντίγραφα της δικογραφίας αλλά μου έστειλε ο συνάδελφος μου (δεύτερος συνήγορος) κάποια μηνύματα τα οποία είχε στείλει (η 27χρονη) πριν συναντηθούν. Να πω ότι τη συνάντηση την επεδίωξε το φερόμενο θύμα μέσω Facebook. Κι αν διαβάσετε τα μηνύματα που μου έστειλε ο συνάδελφος μου θα καταλάβετε ότι όλη αυτή η ιστορία είναι εντελώς στον αέρα και υπάρχει ένας μεγάλος προβληματισμός από εκεί και πέρα με το τι θα κάνει η Δικαιοσύνη».

Σημειώνεται πως η ιατροδικαστική έκθεση της Χριστίνας Τσάκωνα αναφέρει 21 εκχυμώσεις και εκδορές σε όλο το σώμα της κοπέλας. Από τις εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε γενετικό υλικό δύο ανδρών, κάτι που ακόμη δεν έχει λυθεί.

Διαβάστε περισσότερα