H Εύη Βατίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret των Παραπολιτικών, μίλησε μεταξύ άλλων για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη ζωή της και το θάρρος της να βγει και να μιλήσει γι’ αυτά ακριβώς την περίοδο που συνέβαιναν καθώς και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να ανεβαίνει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στην ερώτηση: «Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μέχρι σήμερα για σένα;», η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια απάντησε: «Η ζωή για μένα έχει υπάρξει και δύσκολη και εύκολη. Σημασία έχει να προχωράμε μπροστά, να προσπαθούμε και να μην το βάζουμε ποτέ κάτω».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου λέγοντας: «Μπορεί. Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι πλέον».

Τέλος η ίδια ανέφερε ότι δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον χώρο του θεάματος: «Οχι. Δεν έχω δεχτεί καμία σεξουαλική παρενόχληση από τον κόσμο της Τέχνης και του θεάματος. Τα δικά μου προβλήματα ήταν γνωστά ευρέως τα τελευταία 15 χρόνια. Ο,τι είχα να πω είχα το θάρρος και το είπα εκείνη τη στιγμή που μου συνέβαινε. Αυτή τη στιγμή πολλά έχουν ξεπεραστεί και εγώ κάνω τις δικές μου προσπάθειες, με όποιον τρόπο μπορώ, να σταθώ δυνατή και ανεξάρτητη στα πόδια μου», είπε το μοντέλο.

Εκλογές 2023: Η Εύη Βατίδου ξεσπά – «Επειδή βραβεύτηκα για την ομορφιά μου, σημαίνει ότι είμαι χαζή;»