Υποψήφια με το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου κατεβαίνει στις εκλογές 2023 η Εύη Βατίδου.

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της και την αναπαραγωγή από τα sites, η Εύη Βατίδου ξεσπά με νέο βίντεο για τα κακόβουλα σχόλια που έλαβε για την απόφασή της να συμμετέχει στις εκλογές.

Επίσης, ευχαρίστησε για την αναπαραγωγή που πήρε η είδηση της υποψηφιότητάς της.

Εύη Βατίδου: «Ξεκολλήστε από αυτά τα χαζά στερεότυπα»

«Αγαπημένοι μου φίλοι, συγγνώμη δηλαδή επειδή έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή χαζή;

Δηλαδή ρε παιδιά, όλες οι όμορφες, δυναμικές γυναίκες είναι τούβλα; Και επειδή είναι τούβλα, δεν μπορούν να κατέβουν στην πολιτική…;

Hello! Πού ζούμε; Στο 2023! Πού είμαστε; Όχι στο 1923! Ξεκολλήστε από αυτά τα χαζά στερεότυπα πλέον.

Ευχαριστώ και τα 163 sites που ανέφεραν την υποψηφιότητά μου στον Βόρειο Τομέα με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Σας ευχαριστώ, να είστε όλοι σας καλά και καλή σας νύχτα» λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Εκλογές 2023: Τα σχόλια στο Τwitter για τη συνεργασία Βατίδου – Λατινοπούλου

Η σύμπραξή τους, όπως και οι αναρτήσεις τους στα social media, προκάλεσαν διάφορα σχόλια στο twitter κυρίως για τα φίλτρα που χρησιμοποίησαν για να απευθυνθούν στους ακολούθους και τους επίδοξους ψηφοφόρους τους.

«Είναι μία σύγχρονη, νέα γυναίκα, έχει δώσει αγώνες, ξέρει να πατάει στα πόδια της. Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε, γιατί ξέρει την καθημερινότητα».

Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου την Εύη Βατίδου στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ – Αφροδίτη Λατινοπούλου» ενόψει των εκλογών 2023 μέσω ανάρτησή της στο Instragram.

«Με το που γνώρισα την Αφροδίτη είχαμε μια χημεία μεταξύ μας. Είμαστε δύο νέες γυναίκες, ανταλλάσσουμε απόψεις, και πιστεύω πάρα πολύ στη θεωρία της, την ιδεολογία της και την σκέψης της» είπε στο βίντεο η Εύη Βατίδου.

Ένα από τα σχόλια μετά τις αναρτήσεις Λατινοπούλου και Βατίδου αναφέρει πως «αν βάλει υποψήφιος ο φωτοσοπάς που την ρετουσάρει, τον ψήφισα».

Στο ίδιο κλίμα, άλλος έγραψε: «Η Εύη Βατίδου υποψήφια με το κόμμα Λατινοπούλου! This is botox party».

Σχολιάζοντας ένα άλλο καρέ κάποιος χρήστης του twitter ανέφερε πως «Τις είχα συνηθίσει με φίλτρα και τρόμαξα να τις γνωρίσω». Στην ίδια ανάρτηση μάλιστα κάποιος απάντησε: «πάντως η Βατίδου κρατιέται πολύ καλύτερα και ρίχνει και πάνω απο 15 χρόνια στην άλλη…».

Διαβάστε ακόμη: