Ένα κοντέινερ που κουβαλούσε μια νταλίκα έπεσε πάνω στο αμάξι του Μπράιαντ Ντάνστον, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έχει τις αισθήσεις, ενώ διέφυγε τον κίνδυνο.

Ο παίκτης της Εφές τραυματίστηκε από κοντέινερ που κουβαλούσε μια νταλίκα, το οποίο έπεσε πάνω στο αμάξι του στην Bakırköy Rauf Orbay Street στη Florya, όμως το σημαντικό είναι πως σώθηκε από θαύμα. Ο Μπράιαντ Ντάνστον μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όντας τραυματισμένος, αφού δέχθηκε αρχικά τις πρώτες βοήθειες.

Η νταλίκα που ήταν μπροστά από το αυτοκίνητο του Ντάνστον, χτύπησε σε σήραγγα, αφού το ύψος της ήταν μικρό και δεν μπορούσε να περάσει το κοντέινερ. Έτσι έφυγε από την νταλίκα και έπεσε πάνω στο αμάξι του σέντερ της Εφες.


Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιsmael Senol έχει τις αισθήσεις του και έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Μιλάει κανονικά και βρίσκεται υπό επιτήρηση στο νοσοκομείο. Μπορεί να περπατήσει, ενώ ήταν σοκαρισμένος από το ατύχημα.

Ο GM της ομάδας, Αλπέρ Γιλμάζ, ανέβασε φωτογραφία του Ντάνστον μετά το τροχαίο από το νοσοκομείο και φαίνονται οι επίδεσμοι που έχει στα χέρια του.

Διαβάστε περισσότερα