H Πάμελα Άντερσον μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές του Baywatch ποζάροντας με ένα παρόμοιο κόκκινο μαγιό, όπως αυτό που την έκανε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Και όπως μπορεί να δει κανείς, η 55χρονη ηθοποιός διατηρείται σε φανταστική φόρμα. Η σεξοβόμβα είχε κάνει τα κόκκινα μαγιό δημοφιλή στη δεκαετία του 1990 χάρη στη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά «Baywatch». Υποδυόταν τη ναυαγοσώστρια CJ Parker στη δραματική σειρά με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Η Πάμελα Άντερσον ίδια 30 χρόνια μετά

Και τώρα, η Πάμελα Άντερσον μας θυμίζει ξανά εκείνη την εποχή, με μια νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram. «Ήρθε η ώρα – Ανυπομονούσα να το μοιραστώ μαζί σας. Είμαι απαίσια στο να κρατάω μυστικά. Ο χρόνος περνούσε τόσο αργά. Αλλά σήμερα, μετά από ένα μακρύ διάστημα, μπορώ να σας πω όλες τις αγαπημένες μου ιδέες και τα κόλπα του επαγγέλματος. Χάρη στη συνεργασία μου με τα μαγιό Frankies Bikiki» έγραψε στη λεζάντα. «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Και με ποιον καλύτερο να το κάνω αυτό από το πιο γλυκό κορίτσι από το Paradise Cove» πρόσθεσε (το Paradise Cove βρίσκεται στο Μαλιμπού).

«Μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μου, με τα αγόρια μου – η ιστορία μας είναι αυθεντική και μοναδική. Ωμή, διασκεδαστική και διαχρονική… Διαθέσιμη στις 4 Μαΐου».

«Φοράω πάντα μαγιό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, οπότε είμαι αρκετά καλή γνώστρια όσον αφορά τα μαγιό» έχει δηλώσει η Πάμελα Άντερσον στη Vogue.

Πώς ξεκίνησε η συνεργασία

Το μοντέλο, ηθοποιός και συγγραφέας, καθώς και πρωταγωνίστρια του πρόσφατου ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της «Pamela, A Love Story», μεγάλωσε τους γιους της δίπλα στην ιδρύτρια του Frankies Bikini, Φραντσέσκα Αϊέλο, στο Paradise Cove, όταν η επιχείρηση ήταν στα πρώτα της βήματα.

«Η Φράνκι έφτιαχνε μικρά μαγιό όταν ήμουν εκεί και έβαζε κάποια στο γραμματοκιβώτιό μου» θυμάται η Άντερσον, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα τα απομνημονεύματά της «Love, Pamela» για τις ημέρες της στο Μαλιμπού.

Η εταιρεία, πάντως, από το ταπεινό ξεκίνημά της, έχει πλέον αναπτυχθεί και έχει συνεργαστεί με ηθοποιούς όπως η Σίντνεϊ Σουίνι και το μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ. Όσο για τη νέα κολεξιόν, τα μαγιό κοστίζουν από 80 έως 195 δολάρια.

Διαβάστε περισσότερα