Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια πορείας στο τραγούδι και με αφορμή αυτό θα πραγματοποιήσει μία μεγάλη συναυλία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», έκανε μία ανασκόπηση σε όλα αυτά τα χρόνια και θυμήθηκε τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές που έχει βιώσει ως τραγουδιστής.

«Έφαγα πολύ πίστα για να μπορέσω να βγάλω κι εγώ μια δική μου δουλειά. Μεγάλος δάσκαλος για μένα ήταν ο Νίκος Ζιώγαλας. Είμαι 50 χρονών και νιώθω τέλεια» δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: «Έχουν γίνει πολλά ακραία σε live μου. Δε μπορώ να τα πω… Παλιά δε θα δεχόμουν να συνεργαστώ με κάποιον λαϊκό τραγουδιστή ακόμη κι αν είχα μια πολύ καλή οικονομική πρόταση. Τώρα, μπορεί να έλεγα ναι. Έχει γίνει ένας τέτοιος αχταρμάς στην ελληνική μουσική βιομηχανία που δεν αξίζει να χαλάς τη ζαχαρένια σου. Επίσης, στις μεγάλες πίστες υπάρχουν και άνθρωποι που είναι πάρα πολύ καλοί. Με τον Νίκο Βέρτη για παράδειγμα, θα πήγαινα».

Δημήτρης Κοργιαλάς: Απαντά σε όσους είπαν «άσχημα πράγματα» για εκείνον

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί: «Έχουν ειπωθεί πολλά άσχημα πράγματα για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Έχουν πει ότι έπαιρνα ναρκωτικά, ότι είμαι ομοφυλόφιλος, πάρα πολλά. Δεν έμπαινα στη διαδικασία να αποκαταστήσω την αλήθεια. Γέλαγα».

Αναφορικά με την καθημερινότητά του, απάντησε: «Η καθημερινότητά μου είναι υπέροχη. Ξυπνάω στις 6.30 το πρωί, κάθομαι στα μηχανήματά μου, δουλεύω. Αν έχω και τον μικρό μαζί, περιμένω να ξυπνήσει, να πάμε τις βόλτες μας, να πάμε για μπάνιο χειμώνα – καλοκαίρι. Προσαρμόστηκα εύκολα στο να μην έχω κάθε μέρα τον γιο μου. Δούλεψα πάρα πάρα πολύ και ξεκουράστηκα αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμουν κι εγώ έναν χρόνο πιο δικό μου».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, είπε: «Ούτε καν περνάει από το μυαλό μου να κάνω άλλο παιδί. Εκτός, αν βρω νύφη με βάρκα. Αυτό θα το συζητήσω σοβαρά ή αν έχει μαγαζί με δολώματα» απάντησε με χιούμορ σχετικά με το αν θα έκανε ακόμη ένα παιδί».

Τέλος, σχετικά με το αν τελικά θα προτιμούσε να είχε κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απάντησε: «Γιατί, αφήνετε οι γυναίκες να μείνει κάτι κρυφό; Τελείωσε η απάντηση. Εγώ δε μίλαγα ποτέ».

Διαβάστε ακόμη: