Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στα play offs δεν είναι το αγωνιστικό “φαινόμενο” που είχε εμφανιστεί με τον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ίσως να είναι κι αυτός ένας βασικός λόγος που ο “δικέφαλος” μετράει 4 ήττα στις 6 αγωνιστικές.

Ο “Ντέλιας” κατάφερε μέσα σε 7 μήνες κι από εκεί που δεν ήταν καν στον αγωνιστικό χάρτη του Λουτσέσκου να είναι αναντικατάστατος/σημείο αναφοράς στον ΠΑΟΚ, να παίξει στην Εθνική, να κάνει νέο συμβόλαιο με τριπλασιασμό αποδοχών, να φέρει προτάσεις στην Τούμπα με 8ψηφια νούμερα, από το… σπίτι του να κάνουν παρέλαση μεγάλα μανατζερικά Γραφεία του εξωτερικού και να βρίσκεται σταθερά στις λίστες κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ!!

Να το διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ: το επίπεδο των ομάδων που αδιαμφισβήτητα ασχολούνται με τον Κωνσταντέλια είναι top για αυτό τον κάνουν μοναδικό (ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα).

Έτσι ίσως εξηγείται και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ, σε μια ενδεχόμενη πώληση του “Ντέλια”!

Και πάμε σε μια αποκλειστική πληροφορία, που ίσως να δείχνει και πρόθεση για ΜΗ μεταγραφή του Κωνσταντέλια το ερχόμενο καλοκαίρι!

Κι αυτό αφού η Μαρία Γκοντσάρεβα δυο φορές τον τελευταίο μήνα, σε ισάριθμες ερωτήσεις από ατζέντηδες που λειτουργούν για λογαριασμό ξένων ομάδων, για το πόσο κοστολογείται ο “Ντέλιας”, έδωσε την ίδια ακριβώς απάντηση : “ο Ιβάν Σαββίδης μας έχει ενημερώσει πως δεν παραχωρείται αυτό το καλοκαίρι με λιγότερα απο τριάντα εκατομμύρια (30.000.000) ευρώ”!!! Τέλος…

Τρελό ποσό, τα 30 εκατομμύρια, για Έλληνα ποδοσφαιριστή, που ζητάει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ. Σίγουρα το ξέρει, όπως και ότι δεν θα τα βρει.

Κι αν ρωτήσεις την έμπειρη πλευρά της ελληνικής πιάτσα agents θα ακούσεις να σου λένε πως στόχος είναι ένα ποσό από 17 ως 20.000.000. Κι αυτό όμως, φαντάζει μάλλον ανέφικτο, τουλάχιστον για το καλοκαίρι του 2023…


Ο Αλφρεντ Σρέντερ, ο 50χρονος Ολλανδός τεχνικός που έφερε στην Αθήνα για συζητήσεις ο Ολυμπιακός, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα της νέας σεζόν, είναι “ομόσταβλος”στην Soccer Mondial AG με τους Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος και οι τρεις – τόσο ο Ολλανδός κόουτς όσο και ο Ελβετοκοσοβάρος με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή – έχουν για εκπρόσωπο τον Ελβετό (σερβικής καταγωγής) μεγαλοατζέντη Μίλος Μαλένοβιτς.

Ο τελευταίος για κάποιους είναι πλέον ο κορυφαίος στην Ελβετία που κάνει δουλειές σε Μπουντεσλίγκα , Λα Λιγκα, Σεριε Α ενώ για κάποιους άλλους… αμφιλεγόμενος στις “μεθόδους” του!


Ο agent Μαλένοβιτς είναι αλήθεια πως προσπαθεί την τελευταία 2ετία να ανοίξει δουλειές με όλη την ελληνική Big 5 (εκτός του ΠΑΟΚ)!

Και όντως έκανε deal με Καρυπίδη/Γιοβάνοβοβιτς/ΑΕΚ ενώ και με τον Ολυμπιακό είχε μιλήσει για έναν άλλο πελάτη του, τον νεαρό ομογενή στόπερ Λεωνίδα Στεργίου (της Σεντ Γκάλεν).

Καθόλου απίθανο μάλιστα αν τελικά έρθει στον Ολυμπιακό ο Σρέντερ να προκύψει ξανά θέμα Στεργίου (3.500.000 ευρώ η σημερινή χρηματιστηριακή του αξία) για τους “ερυθρόλευκους”!

Ο Μαλένοβιτς ήταν αυτός που “καθάρισε” – για λογαριασμό της ΑΕΚ – με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης την υπόθεση Τσούμπερ.

Αυτός που της έφερε σαν “δώρο”, δανεικό από την Ρωσία και τον μέσο Γέφτιτς, ο ίδιος που την βοήθησε το περασμένο καλοκαίρι να αποκτήσει τον Γκατσίνοβιτς με αρκετά λιγότερα χρήματα (σχεδόν τα μισά) από αυτά που η Χοφενχάιμ ζητούσε από τον Παναθηναϊκό!

Από τον Αύγουστο του 2021 ο εν λόγω Ελβετός ατζέντης έκτισε μια σούπερ σχέση με τους Γιάννη Παπαδόπουλο/Παναγιώτη Κονέ και δεν είναι τυχαίο πως στελέχη της ΑΕΚ έλεγαν στον Μελισσανίδη πως ο Μαλένοβιτς μπορεί να τους βοηθήσει όπως ο … Μέντες τον Ολυμπιακό!


Ο (υποψήφιος για τον Ολυμπιακό) κόουτς Σρέντερ,λοιπόν, στις ομάδες που δούλεψε μέχρι σήμερα ως πρώτος το χρωστάει σε σημαντικό βαθμό και στον ατζέντη του Μίλος Μαλένοβιτς.

Δηλαδή στην Χοφενχάιμ την σεζόν 2019-20 (με παίκτη του τον Τσούμπερ), στην Κλαμπ Μπριζ τον Γενάρη του 2022 (που πήρε και το πρωτάθλημα) αλλά και στον Άγιαξ για 6 μήνες (μέχρι την απόλυσή του τον περασμένο Γενάρη).

Στον Άγιαξ μάλιστα ο Σρέντερ πήγε με τις καλύτερες συστάσεις από τον τεν Χάνγκ ενώ είχε και την στήριξη του αρχηγού Ντούσαν Τάντιτς (είναι επίσης πελάτης του Μαλένοβιτς).

Και κάτι αξιοσημείωτο για τον προπονητή Σρέντερ: έχει δουλέψει/ κάνει σπουδαία καριέρα ως Αssistant Managεr δίπλα σε τοπ προπονητές.

Στους Νάγκελσμαν και Χούμπ Στεφενς (Χοφενχαιμ), Ερικ τρν Χανγκ (Αγιαξ) και του Ροναλντ Κούμαν (Μπαρτσελόνα).

Διαβάστε περισσότερα