Στις 3.25 τα ξημερώματα της Παρασκευής έκρηξη σημειώθηκε σε καφετέρια στο Νέο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Πλαταιών στη συμβολή με τη λεωφόρο Ηρακλείου όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής μία ισχυρή έκρηξη κατέστρεψε μία καφετέρια που υπάρχει στο σημείο.

Οι υλικές ζημιές είναι τεράστιες, το κτίριο φαίνεται πως έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ζημιές έχουν υποστεί και 5 αυτοκίνητα που βρίσκονταν πλησίον της καφετέριας και ήταν σταθμευμένα γύρω γύρω.

Η πολυκατοικία που βρίσκεται από πάνω δε έχει υποστεί ζημιές ωστόσο το κατάστημα από κάτω.

Έκρηξη στο Νέο Ηράκλειο: Ήταν τόσο σφοδρή που τραντάχτηκαν τα σπίτια

Μαρτυρία συνεργάτη της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναφέρει πως η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή που τραντάχτηκαν όλα τα σπίτια. Επιπλέον ανέφερε πως σχηματίστηκε ένα σύννεφο καπνού ενώ η έκρηξη έγινε αισθητή και στη Μεταμόρφωση.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ πυροτεχνουργοί της ΕΛ. ΑΣ διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί αλλά και τα αίτια της έκρηξης, όπως και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε και κατέστρεψε ολοσχερώς την επιχείρηση.

Έκρηξη στο Νέο Ηράκλειο: «Νόμιζα ότι έγινε ισχυρός σεισμός»

Κάτοικος της περιοχής μίλησε στο MEGA για το περιστατικό, ο οποίος έκανε λόγο για τόσο ισχυρή έκρηξη που πετάχτηκε από το κρεβάτι του και νόμιζε ή ότι έγινε σεισμός ή ότι κάτι σοβαρό έχει γίνει στην Αττική Οδό.

«Μένω 300 μέτρα πιο κάτω από την οδό Κύπρου. Στις 3.25 ένιωσα ένα πολύ δυνατό μπαμ, ένιωσα το σπίτι να κουνιέται 5 φορές πιο δυνατά από όταν κάνει έναν δυνατό σεισμό. Ντύθηκα και βγήκα από το σπίτι, κατάλαβα προς ποια κατεύθυνση ήρθε ο θόρυβος και έσπευσα στο σημείο. Είδα αυτή την εικόνα, πάλι καλά δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Οι ζημιές πάνε μέχρι και τα 150 μέτρα, ήταν ισχυρό το ωστικό κύμα», τόνισε αρχικά.

«Το κατάστημα κάπου στον μήνα είχε ανοίξει, το Πάσχα περίπου, ήταν ωραίο καφέ ήμουν και πελάτης», συμπλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: