Οι αμερικανικές μετοχές υποχώρησαν την Τρίτη καθώς οι έμποροι αξιολόγησαν ορισμένα απογοητευτικά αποτελέσματα λιανικής και προσβλέπουν στη δημοσίευση των πρακτικών συνεδρίασης της Federal Reserve.

Ο βιομηχανικός μέσος όρος Dow Jones υποχώρησε κατά τις 103 μονάδες, ή 0,3%. Ο S&P 500 έπεσε 0,4% και ο Nasdaq Composite  υποχώρησε 0,9%.

Οι μετοχές της Lowe υποχώρησαν περισσότερο από 2% μετά τη μείωση των προοπτικών πωλήσεων ολόκληρου του έτους. Η Best Buy σημείωσε πτώση 2,7% μετά από μειωμένες προοπτικές πλήρους έτους και απώλεια εσόδων. Έμπορος λιανικής ένδυσης American Eagle υποχώρησε 17,3% μετά από ασθενέστερη από την αναμενόμενη καθοδήγηση λειτουργικών εσόδων για ολόκληρο το έτος.

Τα πρακτικά από τη συνεδρίαση της Fed από τις 31 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου έχουν προγραμματιστεί να δημοσιευτούν στις 2 μ.μ. ET.

Οι έμποροι ελπίζουν να συλλέξουν κάποια στοιχεία σχετικά με την απόφαση των πολιτικών για τα επιτόκια, αφού η κεντρική τράπεζα άφησε το επιτόκιο αναφοράς στο 5,25%-5,5% και να μάθουν τι μπορεί να τους χρειαστεί για να αλλάξουν πορεία στο μέλλον.

Η τιμολόγηση των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης κεφαλαίων της Fed υποδηλώνει σχεδόν ομοφωνία ότι η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Ανοικτής Αγοράς θα διατηρήσει σταθερή στην προσεχή συνεδρίασή της τον Δεκέμβριο.

Οι έμποροι θα εστιάσουν επίσης στα οικονομικά αποτελέσματα από τη Nvidia και HP.

Οι μετοχές της Nvidia έφτασαν σε υψηλό όλων των εποχών τη Δευτέρα, αλλά υποχώρησαν 1,7% την Τρίτη. Ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου Amazon έχασε 3% στις αναφορές ότι ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Τζεφ Μπέζος μπορεί να πουλά περισσότερες μετοχές, μετά την εκφόρτωση 1,67 εκατομμυρίων μετοχών την περασμένη εβδομάδα.

Η Wall Street έρχεται από μια ισχυρή συνεδρίαση, με τον S&P 500 και τον Nasdaq να σημειώνουν κέρδη για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα. Οι μετοχές της τεχνολογίας ξεπέρασαν τις επιδόσεις, οδηγώντας τους κύριους μέσους όρους υψηλότερα.

Διαβάστε ακόμη: