Η Κένταλ Τζένερ απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να τραβάει τα βλέμματα, μετά από μια νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, το ακριβοπληρωμένο μοντέλο ανέβασε insta story αλλά και μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τα εσώρουχα του γνωστού σχεδιαστή Calvin Klein και αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Οι φωτογραφίες συγκέντρωσαν χιλιάδες likes, αλλά και πλήθος σχολίων, με τους περισσότερους να σχολιάζουν το καλλίγραμμο σώμα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calvin Klein (@calvinklein)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Κένταλ Τζένερ: Είναι μοντέλο από τα 14 της

Η Κένταλ Νικόλ Τζένερ είναι μοντέλο και τηλεπερσόνα, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» αφού είναι μέλος της γνωστής οικογένειας των Καρτασιάν.

Σαν μοντέλο έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου, φορώντας ρούχα μεγάλων σχεδιαστών της Νέας Υόρκης (New York Fashion Week) , του Μιλάνου και του Παρισιού.

Επίσης έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας (Vogue, Teen Vogue, Harper’s Bazzar, GQ και άλλα πολλά), έχει περπατήσει σε σόου μόδας της Victoria’s Secret και ενεργεί ως πρεσβευτής της μάρκας καλλυντικών Estée Lauder σε διαφημιστικές καμπάνιες.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ, σε ηλικία 14 ετών, όταν στις 12 Ιουλίου 2009 υπέγραψε συμβόλαιο, με το πρακτορείο μοντέλων Wilheimina Models.

Η πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση ως μοντέλο, ήταν τον Δεκέμβριο του 2009 και τον Ιανουάριο του 2010 για μία καμπάνια της εταιρίας Forever 21, με όνομα Rocker Babes.

Τον Απρίλιο του 2010, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Teen Vogue και τον Σεπτέμβριο του 2011, περπάτησε στην πασαρέλα του Sherri Hill κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

Μέχρι το το τέλος του 2012, η Τζένερ είχε εμφανιστεί σε εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως τα Teen Prom, GenLux, Lovecat, Flavour Magazine και άλλα. Επίσης, πραγματοποίησε εκστρατείες για το White Sands Australia, Agua Bendita και Leah Madden.

Τις χρονιές 2013 και 2014, συνεργάστηκε μαζί με τον φωτογράφο Ράσελ Τζέιμς, για την κάλυψη των εξώφυλλων των περιοδικών Miss Vogue Αυστραλίας και Harper’s Bazaar Αραβίας.

Τα editorials που έκανε μέχρι τότε της έφεραν ευκαιρία για στροφή προς την υψηλή μόδα κι έτσι η Τζένερ υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο The Society Management στις 21 Νοεμβρίου 2013.

Διαβάστε ακόμη: