Η Σάμι Σιν, η κόρη του Τσάρλι Σιν και της Ντενίζ Ρίτσαρντς, ήθελα να μεγαλώσει το στήθος της και αποκάλυψε μέσω των social media πως υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση ενώ εμφανίστηκε ενθουσιασμένη με την εξέλιξη.

Η 19χρονη, που τον περασμένο Ιούνιο όταν δημιούργησε σελίδα στην πλατφόρμα OnlyFans, ενεπλάκη σε δημόσια λογομαχία με τον πατέρα της, ο οποίος αρχικά δεν υποστήριζε αυτή την κίνησή της, «γιόρτασε» την επέμβαση και παράλληλα παρουσίασε ένα βίντεο καταγράφοντας όλα τα βήματα της διαδικασίας.

«Μαντέψτε ποια απέκτησε νέα κορμάρα», έγραψε στα social media αναφερόμενη στο αυξημένο μέγεθος του στήθους της, ενώ έδειξε και στους followers της τα σημάδια και τις ουλές από την επέμβαση. «Τελικά το έκανα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενη», σημείωσε επίσης.

Ήθελε να αποκτήσει στήθος όπως της μητέρας της

Στο βίντεο φαίνεται να δοκιμάζει τα εμφυτεύματα που θα τις τοποθετούνταν και ανέφερε: «Φαίνονται πολύ ωραία». Πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Bustle, η Σάμι Σιν είχε αποκαλύψει: «Ήμουν δέκα ετών και έλεγα “δεν βλέπω την ώρα να μεγαλώσω ώστε να έχω κι εγώ μεγάλο στήθος σα και της μητέρας μου. Το στήθος των φίλων μου μεγάλωνε κι εγώ περίμενα τη σειρά μου. Για χρόνια γέμιζα τον στηθόδεσμό μου με κάλτσες».

Η μητέρα της, η ηθοποιός Ντενίζ Ρίτσαρντς, αρχικά ήταν σκεπτική όσον αφορά στην επέμβαση, αλλά κάμφθηκαν οι αντιστάσεις της αφού κι εκείνη υποβλήθηκε σε ίδια διαδικασία περίπου στην ηλικία της. Στα 52 της αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα, που χαρακτήρισε τοξικά.

@samisheen i cant believe its finally happening 😭 #plasticsurgery #nightbeforesurgery #surgery #scared #help #me ♬ original sound – ✩ sami ✩

Η Ρίτσαρντς, πάντως, είναι πιο υποστηρικτική αναφορικά με την καριέρα της κόρης της ως μοντέλο ερωτικού περιεχομένου, κάτι στο οποίο ήταν αρνητικός ο ηθοποιός πατέρας της, που με τον καιρό, πάντως, φαίνεται να το έχει αποδεχθεί. Κατάλαβε, λέει, πως «με την υποστήριξή μου, αυτή της μητέρας της και άλλων, μπορεί να γίνει μια πετυχημένη και ευχάριστη εμπειρία» για την κόρη του, την οποία εμπιστεύεται.

Διαβάστε ακόμη: