Στην Αθήνα βρίσκεται αυτή την περίοδο η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία ετοιμάζεται να συνεχίσει τις διακοπές της με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μοιράζεται υλικό από την καθημερινότητα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την αλλαγή που παρατήρησαν στο σώμα της και ειδικά στο στήθος της.

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Παιδιά, απλά πάχυνα!»

Στο νέο της Q&A στο instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ανάμεσα σε αυτές κάποιος ρώτησε: «Έχεις κάνει κάτι στο στήθος;».

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει: «Μου λέτε αρκετοί αυτό. Παιδιά απλά πάχυνα. Όταν παχαίνω τα κιλά τα βάζω στο στήθος, στα χέρια και στα μάγουλα. Δεν έχω πλαστική στήθους, ούτε έχω πειράξει κάτι πάνω μου. Απλά τρώω», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου δίνοντας έτσι τέλος στα σχόλια για αισθητικές παρεμβάσεις.

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το σώμα της ο λόγος που έφυγε από το Survivor

Η Βρισηίδα Ανδριώτου όταν αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star τον Ιανουάριο, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου μίλησε και για την απόφασή της να φύγει τόσο νωρίς από το παιχνίδι.

«Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι. Δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.

Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Έπειτα, η Βρισηίδα Ανδριώτου πρόσθεσε: «Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».

Διαβάστε ακόμη: