Ύστερα από την είδηση ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης βρίσκεται σε ψυχιατρική κλινική μετά από τάσεις αυτοκτονίας που παρουσίασε, η μητέρα του δήλωσε ότι «είναι καλά».

Η εκπομπή «Το Πρωινό» επικοινώνησε με τη Δώρα Γαρδέλη, η οποία είπε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού«Κάνει κάτι εξετάσεις ο Σταμάτης. Δεν έχει τίποτα, κάτι περαστικό έγινε. Περαστικό είναι, δεν είναι τίποτα. Είναι καλά. Είναι τέσσερις πέντε ημέρες μέσα και θα βγει αυτή την εβδομάδα. Καλά είναι»

«Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις»

Την πληροφορία μετέφερε η εφημερίδα On Time, σημειώνοντας ότι ο ηθοποιός βρίσκεται στο ψυχιατρείο εδώ και μία εβδομάδα.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης το επιβεβαίωσε στη Σάσα Σταμάτη και είπε: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο Δαφνί ο ηθοποιός – Τι συνέβη

Διαβάστε ακόμη: