Ο Σταμάτης Γαρδέλης παρέμεινε στο αστυνομικό τμήμα στο Αιγάλεω για μερικές ώρες, μετά από κλήση υπαλλήλων του Δασαρχείο Δυτικής Αττικής, όπου ο ηθοποιός είχε μεταβεί νωρίτερα.

Βγαίνοντας από το τμήμα, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε στην κάμερα του «Πρωινό Σουσού»: «Πώς να είμαι, χάλια είμαι. Νιώθω πολύ αδικημένος, τώρα θα τα δείτε όλα, την αλήθεια είπα». Ρεπορτάζ της εκπομπής μεταφέρει ότι η ψυχολογική κατάσταση του ηθοποιού δεν είναι καλή.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης επισκέφτηκε το Δασαρχείο Δυτικής Αττικής στο Αιγάλεω, γιατί περιμένει να εκδικαστεί η υπόθεση με το οικόπεδό του στο Πόρτο Γερμενό. Χωρίς να έχει γίνει σαφές αν είχε ραντεβού, ή αν πήρε αναβολή η υπόθεσή του, οι υπάλληλοι του είπαν πως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν. Ο ηθοποιός αντέδρασε και επέμεινε να τον εξυπηρετήσουν. Η επιμονή του ηθοποιού έφερε εντάσεις και οι υπάλληλοι κάλεσαν την αστυνομία.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μετέβη στον εισαγγελέα, όπου και παρέμεινε για 4 ώρες. Αφέθηκε ελεύθερος. Είναι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Σταμάτης Γαρδέλης: Στο κρατητήριο ο ηθοποιός – Βίντεο

Διαβάστε ακόμη: