Ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «χρειάζεται περισσότερο μέτρο και σωφροσύνη, να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό και να γνωρίζουμε σε ποιο περιβάλλον βρισκόμαστε», με αφορμή την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, για διπλές εκλογές.

Ο κ. Σκέρτσος είπε χαρακτηριστικά για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Δυστυχώς ο κ. Κασσελάκης έχει έρθει ουρανοκατέβατος σε ένα πολιτικό περιβάλλον που εδώ και 50 χρόνια, έχει κατακτήσει την πολιτική σταθερότητα και ομαλότητα, το αδιάβλητο των εκλογών και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς ως κυβέρνηση, το λένε οι δικαστικές ενώσεις, οι δικηγορικοί σύλλογοι που έχουν κατά το σύνταγμα την αρμοδιότητα να επιτηρούν τις εκλογές».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του κ. Κασσελάκη για τοποθέτηση διεθνών παρατηρητών κατά τη διεξαγωγή των εκλογών, ο Υπουργός Επικρατείας υπογράμμισε ότι «αυτό που έφερε ως πρόταση να έρθουν διεθνείς παρατηρητές, ο κ. Κασσελάκης δεν το ήξερε, αλλά σε κάθε εκλογές υπάρχουν».

Ερωτηθείς γιατί προχώρησε σε αυτήν την πρόταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άκης Σκέρτσος υποστήριξε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει την ψυχή Πολάκη και λέει κάθε μέρα πράγματα που ούτε ο κ. Τσίπρας που χαρακτηρίζεται από λαϊκισμό δεν τόλμησε να ξεστομίσει».

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών, είπε πως είναι «ένα τραύμα όλων μας και λογοδοτώ καθημερινά για να αποδοθεί η αλήθεια».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες περί «μονταζιέρας» και «συγκάλυψης», ο Υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι «αυτό ότι θα το αποδείξει η δικαιοσύνη».

Αναφορικά με τις αποφυλακίσεις εμπλεκομένων στην τραγωδία των Τεμπών, ο κ. Σκέρτσος ανάφερε ότι «δεν μπορώ να κρίνω τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης».

Διαβάστε ακόμη: