Είδηση: Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνίες (οι λεπτομέρειες που εκκρεμούν δε μπορούν να τις «χαλάσουν») με δύο νεαρούς βασικούς παίκτες του για καινούργια συμβόλαια, με χρονική επέκταση και γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών τους. Και η αποκάλυψη της στήλης αφορά τον 23χρονο Φώτη Ιωαννίδη και τον 21χρονο Γιώργο Βαγιαννίδη!

Πότε θα γίνει η ανακοίνωση. Πιθανότατα μέσα στον Μάρτιο, σίγουρα πριν από το Πάσχα! Το υπάρχον συμβόλαιο του διεθνούς φορ έληγε το 2024 ενώ του δεξιού μπακ το 2025! Ήταν όμως, απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να ανανεωθούν από τώρα, τόσο για να επιβραβεύσει την εξέλιξη / πρόοδό τους όσο και να «κτίσει» (μαζί με τα αγωνιστικά κριτήρια) την υπεραξία τους.

Λεπτομέρεια είναι και οι δύο «παίκτες της ιδιοκτησίας»! Με την έννοια πώς και την απόκτηση του Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό και την επιστροφή του Βαγιαννίδη από την Ίντερ, τις πήρε πάνω του ο «Μίστερ ΣΚΑΪ»!

Στις λεπτομέρειες: Τα νέα συμβόλαια, Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη, θα είναι έως το 2026 ενώ χοντρικά και στα δύο προβλέπεται τριπλασιασμός αποδοχών συν μπόνους! Μάλιστα θα ισχύσουν άμεσα, που σημαίνει πως με τα νέα δεδομένα θα έχουν επιπλέον όφελος αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα!


Η ανανέωση πάντως που θα έπρεπε να «καίει» περισσότερο τον Παναθηναϊκού είναι του Δημήτρη Κουρμπέλη. Κι αυτό αφού σε τρεις μήνες λήγει το συμβόλαιό του ενώ ήδη μπορεί να υπογράψει αλλού!

Ο «Κούρμπε» δηλαδή ήταν στην κατηγορία Πέρεθ, Σχένκεφελντ, Αϊτόρ που ήδη έχουν ανανεώσει. Μάλιστα και οι τρεις με καλύτερα ή και πολύ καλύτερα λεφτά απο αυτά που έπαιρναν στα προηγούμενα συμβόλαια τους με τους «πράσινους». Του κάπτεν όμως, η ανανέωση συνέχεια πάει από… μήνα σε μήνα, παρότι διαρρέει μία εκατέρωθεν αισιοδοξία για happy end.

Τι λέει η πιάτσα; Ότι ο Παναθηναϊκός του προσφέρει ένα συμβόλαιο με χαμηλότερες αποδοχές από τις σημερινές, αλλά με πολλά και πολύ υψηλότερα μπόνους στόχων, ατομικών  και ομαδικών! Με τον Κουρμπέλη να μη… βιάζεται και τον ατζέντη του, Πασχάλη Τουντούρη, να ψάχνει την αγορά του εξωτερικού για κάτι πιο δελεαστικό που ενδεχομένως θα μπορούσε να αποτελέσει και… «μορφή πίεσης» προς τους «πράσινους».

Κάπως έτσι προέκυψαν και τα πρόσφατα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον Σέλτικ και Ρέιντζερς για Κουρμπέλη ενώ λογικά όσο περνάει ο καιρός και δεν ανανεώνει θα προκύψουν κι άλλοι… ενδιαφερόμενοι. Ειδικότερα για τους Σκοτσέζους είναι ένα πρωτάθλημα που δεν… πολυταιριάζει στον διεθνή μεσοαμυντικό. Έτσι κι αλλιώς ο Κουρμπέλης είναι επιλεκτικός αλλά και δύσκολα θα αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη: