Αξιωματούχος της Βιγιαρέαλ (ο αθλητικός της διευθυντής Ροντρίγκες;) το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Αθήνα για… δουλειά.

Συγκεκριμένα, συνοδευόμενος από γνωστό Έλληνα ατζέντη επισκέφθηκε δυο γήπεδα.

Πρώτα το “Καραϊσκάκης” για να δει το Ολυμπιακός – ΟΦΗ και μετά την Opap Arena για το ντέρμπι ΑΕΚ – Άρης…

Η στήλη έμαθε πως ο Ισπανός “κατάσκοπος” είχε διπλή αποστολή.

Δηλαδή ήρθε για να δει δυο διαφορετικούς Σουπερλιγκάτους παίκτες, που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους του “κίτρινου υποβρυχίου” για το ερχόμενο καλοκαίρι!


Η πρώτη “αποστολή”, επί ελληνικού εδάφους, του ανθρώπου της Βιγιαρεάλ έμαθα πως αφορούσε παίκτη – έκπληξη.

Το μόνο που διέρρευσε, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες…όνομα και διευθύνσεις για το ποιος είναι και την ομάδα του

Προσεχώς για τα… παραπάνω αφού το ισπανικό κλαμπ εντυπωσιάστηκε απο την εμφάνιση του συγκεκριμένου παίκτη-στόχου και ενημέρωσε σχετικά πως θα τον κάνει επιστάμενο σκάουτινγκ απο εδώ και πέρα!

Η δεύτερη “αποστολή” είχε να κάνει με τον Λιβάι Γκαρσία!

Ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνουν οι “Λεβαντίνοι” για το καλοκαίρι που θα πουλήσουν τον Νικολας Τζάκσον στην Πρέμιερ Λιγκ (μίνιμουμ 30.000.000 ευρώ) και θα πρέπει να τον αντικαταστήσουν!


Ο Λιβάι Γκαρσία κάνει την τρέχουσα σεζόν μεγάλο ντόρο με τις εμφανίσεις του. Ας όψεται και ο κόουτς Αλμέιδα που τον… αναβάθμισε, τον έκανε και σέντερ φορ.

Δικαιολογημένα , λοιπόν, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον, την προσοχή και την… παρακολούθηση απο το εξωτερικό πολλών ομάδων και όχι μόνο ευρωπαϊκών!

Ο Μελισσανίδης δεν συζητούσε παραχώρηση του Λιβάι τώρα αφού θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και ο άσος είναι υπεραπαραίτητος στην ΑΕΚ και τον προπονητή της.

Για το καλοκαίρι όμως, είναι ανοικτός στην πώληση του, αρκεί να πιάσει την κατάλληλη, υψηλή τιμή. Στόχος τα 15.000.000 αφού θα πρέπει να πάρει το ποσοστό της και η (πρώην του) Μπεϊτάρ.


Η αλήθεια είναι πως – με την άδεια και του κλαμπ – αρκετοί ατζέντηδες (Γραφεία και του εξωτερικού) δουλεύουν πάνω σε αυτό, δηλαδή σε μια καλοκαιρινή περήφανη πώληση του Λιβάι Γκαρσία.

Αν , λοιπόν, ισχύει αυτό που κυκλοφορεί στην ελληνικά μανατζερική πιάτσα, γνωστός ομογενής αgent με έδρα του στο εξωτερικό, είναι αυτός που κάνει το intermediation για Λιβάι Γκαρσία σε Βιγιαρεάλ και Βόλφσμμπουργκ!!

Η Βόλφσμπουργκ είναι μια ομάδα στην οποία ο Λιβάι Γκαρσία κάνει γερό γκελ κι ένα κλαμπ που εφόσον αποφασίσει να κάνει κίνηση για την αγορά του, οικονομικά μπορεί να καλύψει τις αξιώσεις της ΑΕΚ.

Όσον αφορά … προσεχώς ποιά άλλη ομάδα της Μπουντεσλίγκα μπορεί να εμφανιστεί για τον Λιβάι Γκαρσία, η στήλη βάζει στοίχημα για την Χοφενχάϊμ!! Και πως θα … είναι την Πέμπτη στην Νέα Φιλαδέλφεια, στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός!!


Να κάνουμε μια ακόμη αποκάλυψη για τον Λιβάι Γκαρσια: το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ κανονικά τελειώνει σε 2,5 χρόνια, δηλαδή τον Ιούνιο του 2025.

Παρόλα αυτά το κλαμπ είναι σε συζητήσεις με την πλευρά του διεθνή επιθετικού για επέκταση του συμβολαίου του (τουλάχιστον μέχρι με το 2026), με αναπροσαρμογή αποδοχών.

Το σκεπτικό έχει να κάνει με την δημιουργία μεγαλύτερης υπεραξίας για μελλοντική πώληση.


Το νεο, πολυδιαφημισμένο “wonderkid” του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι ο Στέφανος Τζίμας του ΠΑΟΚ. Τον 17χρονο φορ έχει αναλάβει μανατζερικά ο Θεόφιλος Καρασαββίδης, αν και τον διεκδικούσαν τα περισσότερα ελληνικά Γραφεία.

Δυο φορές τον Ιανουάριο ο Έλληνας ατζέντης εμφανίστηκε να συνοδεύει σκάουτ της Μίλαν σε ελληνικά γήπεδα. Και όπως λένε και στην Ιταλία, οι “ροσονέρι” έχουν εντυπωσιαστεί με τον Στέφανο Τζίμα.

Μόνο που στον ΠΑΟΚ είναι ενήμεροι για αυτό και φρόντισαν να τον ανανεώσουν μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2025 και τον ανέβασαν να προπονείται με την πρώτη ομάδα και τον Λουτσέσκου…

Διαβάστε ακόμη: