Τις ένδοξες εποχές της Victoria Secret φαίνεται να αναπολεί η Χάιντι Κλουμ, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν έχει σταματήσει να αναρτά γυμνά στιγμιότυπα στο Instagram και να παρουσιάζει στους διαδικτυακούς της φίλους, τις τέλειες αναλογίες της.

Το μοντέλο τον καιρό που μεσουρανούσε στις εντυπωσιακές πασαρέλες της διάσημης επωνυμίας εσωρούχων, η Κλουμ με ένα βίντεο παρουσίασε την «καυτή» γκαρνταρόμπα της και πόζαρε με τα εσώρουχά της, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Λίγο πριν έρθει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Κλουμ, μοιράστηκε τα «ένοχα» μυστικά της με τις γυναίκες, δίνοντας μερικές ιδέες, που θα φορεθούν με φόντο τον… έρωτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η 49χρονη, η οποία σημειώνει μια καριέρα 30 ετών στο μόντελινγκ, δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την ηλικία της, πριν καλωσορίσει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Η Κλουμ με τις προκλητικές αναρτήσεις, που αφήνουν συχνά, ελάχιστα στη φαντασία των θαυμαστών της, επιθύμησε αυτή τη φορά, να δείξει τα σέξι εσώρουχά της. Λικνίζοντας το κορμί της και φορώντας μαύρα, διαφανή και λεοπαρδαλέ «ενδύματα», ξετρέλανε τους ακόλουθούς της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής «Έχετε διαλέξει το ντύσιμο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;», συνοδεύοντας την ερώτησή της με πλήθος κόκκινων καρδιών. Το μοντέλο απενεργοποίησε τα σχόλια των θαυμαστών της και για την ώρα, μονάχα η απορία της κοσμεί το «καυτό» βίντεο.

Διαβάστε ακόμη: