Η Χάιντι Κλουμ δεν έχει σταματήσει τον τελευταίο καιρό να αναρτά γυμνά στιγμιότυπα στο Instagram και να παρουσιάζει στους διαδικτυακούς της φίλους τις τέλειες αναλογίες της. Το διάσημο μοντέλο αυτή τη φορά απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό, για να μεταδώσει την είδηση, πως το γερμανικό Next Top Model, επιστρέφει.

Η 49χρονη, η οποία σημειώνει μια καριέρα 30 ετών στο μόντελινγκ, δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο την ηλικία της, πριν καλωσορίσει την έκτη δεκαετία της ζωής της.

Η Κλουμ, η οποία η οποία δεν σταματά τις αποκαλυπτικές αναρτήσεις, αφήνοντας μάλιστα συχνά, ελάχιστα στη φαντασία των θαυμάτων της, πόζαρε ολόγυμνη στη δημοσίευση, με ένα διάφανο φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις.

Το σούπερ μοντέλο, ανάρτησε τη φωτογράφιση για τις ανάγκες προώθησης του Germany’s Next Top Model, μέσα από το προφίλ της στο Instagram και οι διαδικτυακοί της φίλοι έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους με τα αμέτρητα likes και σχόλιά τους. Η Χάιντι Κλουμ χαμογέλασε στην κάμερα, κράτησε με το ένα της χέρι τα μαλλιά της, τα οποία έπεφταν ατημέλητα στον ώμο της και με το άλλο χέρι της στήριξε το ύφασμα του φορέματος, εμποδίζοντάς το από το να αποκαλύψει την ευαίσθητη περιοχή.

Στη λεζάντα της έγραψε: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη – επιτέλους ξεκινά ξανά! Το επόμενο Topmodel της Γερμανίας 2023 – Από τις 16 Φεβρουαρίου κάθε Πέμπτη στις 20:15 στο ProSieben».

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που η Χαίντι Κλουμ έδειξε πόσο περήφανη είναι για το σώμα της. Στη φωτογραφία, που τραβήχτηκε κόντρα στο φως, η Κλουμ είχε ποζάρει χωρίς σουτιέν, φορώντας μόνο ένα στρινγκ, το οποίο μάλιστα είχε κατεβάσει για να δείξει τα σημάδια από το μαύρισμά της.

Ανατρέχοντας στο βιβλίο των αποκαλυπτικών εμφανίσεων της Κλουμ, το 49χρονο σούπερ μοντέλο είχε κάνει τους θαυμαστές του και πάλι να παραμιλήσουν, όταν μοιράστηκε μαζί τους μια από τις πιο σέξι φωτογραφίες της. Το μοντέλο στην εντυπωσιακή ασπρόμαυρη φωτογραφία, την οποία είχε δημοσιεύσει στο Instagram, εμφανίστηκε ολόγυμνη να ποζάρει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι.

Διαβάστε ακόμη: