Θετικές και αρνητικές αντιδράσεις προκάλεσε η νέα φωτογράφιση της Χάιντι Κλουμ με τη 19χρονη κόρη της Λένι φορώντας εσώρουχα στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας.

«Διπλή ομορφιά, διπλό στιλ», αναγράφεται στη λεζάντα της εταιρίας, αλλά όπως συνέβη και πριν από μερικούς μήνες τα σχόλια στα social media ήταν και πάλι ποικίλα.

Τότε γερμανικά ΜΜΕ όπως το «Der Spiegel» είχαν χαρακτηρίσει ασυνήθιστο για μια μητέρα να προωθεί μια τόσο σεξουαλική εικόνα μαζί με την κόρη της, η οποία μάλιστα ενηλικιώθηκε πριν από λίγο καιρό. Το περιοδικό δεν το θεωρούσε καλό παράδειγμα.

Χάιντι Κλουμ: Με λευκά εσώρουχα εκείνη, με ροζ και μωβ εσώρουχα η κούκλα κόρη της

Αυτή τη φορά, η 50χρονη Χάιντι Κλουμ και η 19χρονη Λένι φόρεσαν λευκά, ροζ και μωβ εσώρουχα και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, παρουσιάζοντας τα καλλίγραμμα σώματά τους.

Πολλοί χρήστες σχολίασαν πως είναι «περίεργο» αυτό που κάνουν μητέρα και κόρη και στάθηκαν περισσότερο στην Χάιντι Κλουμ για το ρόλο που έχει ως πρότυπο για την κόρη της.

Άλλοι, πάλι, στάθηκαν στο ότι η Λένι δεν θα έκανε οποιαδήποτε καριέρα στη showbiz αν η μαμά της δεν διάσημο supermodel και πετυχημένη παρουσιάστρια, ενώ υπήρξαν και αναφορές για τις πολύ… στημένες πόζες τους κι αυτό που τους φάνηκε κακό photoshop.

Από την άλλη καταγράφηκαν και θετικές αναρτήσεις. «Είναι οι πιο όμορφες πριγκίπισσες» έγραψε ένας από τους σχολιαστές στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: