Η Χάιντι Κλουμ και η 19χρονη κόρη της, Λένι, φόρεσαν και φέτος τα κόκκινα εσώρουχά τους και πόζαραν για την παραδοσιακή πλέον χριστουγεννιάτικη φωτογράφισή τους.

Μητέρα και κόρη έχουν αποκλειστική συνεργασία με ιταλική μάρκα εσωρούχων και όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος πρωταγωνίστησαν στην προώθηση της χριστουγεννιάτικης κολεξιόν της εταιρείας.

«Ω έλατο, ω έλατο, λατρεύω τη νέα σειρά εσωρούχων» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών και του βίντεο που ανήρτησε στο Instagram η Χάιντι Κλουμ.

Αυτή η φωτογράφιση δεν ήταν κάτι νέο για την Χάιντι Κλουμ και την κόρη της, αφού και άλλες φορές στο παρελθόν τους είχε ζητηθεί να διαφημίσουν εσώρουχα.

Τα σχόλια για την φωτογράφηση μητέρας και κόρης ήταν πολλά, με μερικούς χρήστες να διαφωνούν με την επιλογή τους και άλλους πάλι να τις αποθεώνουν.

Αφορμή για τη νέα τους αποκαλυπτική φωτογράφιση στάθηκε η χριστουγεννιάτικη καμπάνια εταιρείας εσωρούχων. Το 50χρονο μοντέλο και ηθοποιός μαζί με την 19χρονη κόρη της φόρεσε κόκκινα και μαύρα εσώρουχα προκαλώντας τα σχόλια των θαυμαστών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμη: