Ολα ξεκίνησαν μία ημέρα σαν σήμερα, το 1967, όταν ένα κορίτσι, ονόματι Vickie Lynn Hogan γεννήθηκε στο Houston του Texas. Αυτή ήταν η αφετηρία της μυθιστορηματικής ζωής της Anna Nicole Smith, όπως έγινε γνωστή αργότερα- μίας ζωής γεμάτης σκοτεινές ανατροπ´ς και ένα πολύ θλιβερό τέλος.

Όπως θα διαβάσεις πιο αναλυτικά, η Smith, παρά το ταπεινό της ξεκίνημα, είχε μεγάλες φιλοδοξίες για τον εαυτό της. Κυριότερη από αυτές: Να γίνει η επόμενη Marilyn Monroe. Tα πλούσια ξανθά μαλλιά, οι πληθωρικές καμπύλες και η γοητευτική προσωπικότητά της έγιναν το “εισιτήριό” της προς τη δόξα, ενώ ταυτόχρονα την οδήγησαν στη δυστυχία, σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια.

Ο γάμος με τον επί 60 χρόνια μεγαλύτερό της μεγιστάνα J. Howard Marshall, αλλά και η κληρονομιά που, τελικά, δεν ήρθε ποτέ, έγιναν η αφορμή για να μην την αφήνουν ποτέ -μα ποτέ- τα μίντια στην ησυχία της. Ο θάνατος του γιου της από υπερβολική δόση, ωστόσο, ήταν ίσως το πιο γερό “χτύπημα” για εκείνη. Λίγους μήνες αργότερα, “έφυγε” και εκείνη από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 39 ετών.

Σήμερα, η Anna Nicole Smith (για την οποία υπάρχει ντοκιμαντέρ στο Netflix) θα γιόρταζε τα 56α της γενέθλια και με αφορμή αυτό, συγκεντρώσαμε τις πιο πικάντικες φωτογραφίες από τη ζωή της:

Anna Nicole Smith

 

Anna Nicole Smith

 

Anna Nicole Smith

 

Anna Nicole Smith

 

Anna Nicole Smith