Όσοι σταρ δε βρίσκονται αυτές τις ημέρες στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και την πρώτη γραμμή των σόου, έχουν παραμείνει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα ήταν προσκεκλημένοι της Amal και του George Clooney στην απονομή των Albie Awards, που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Υόρκη.

Donatella Versace, Meryl Streep, Julianne Moore, Viola Davis, Rachel Weisz, Greta Gerwig, Mary J. Blige και Scarlett Johansson ήταν μερικές από τις προσκεκλημένες της πολύ σημαντικής εκδήλωσης που τίμησε μία σειρά από γυναίκες και άνδρες που έχουν εργαστεί παγκόσμια για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν και οι δύο συνάδελφοι στο America’s Got Talent, Sofia Vergara και Heidi Klum. Η πρώτη εμφανίστηκε με μία ολόσωμη μαύρη φόρμα του αγαπημένου της brand Lorraine Schwartz. Το ρούχο αναδείκνυε το μπούστο της Vergara, ήταν διακοσμημένο με δεκάδες κρύσταλλα και στα τελειώματα του παντελονιού έκανε ένα μικρό άνοιγμα.

Η Klum ομοίως επέλεξε για την περίσταση μία λαμπερή τουαλέτα, με μαύρο μπούστο και τιράντες, μπεζ διαφάνεια, λεπτομέρειες από δαντέλα και σχήματα από κρυστάλλους και πέτρες. Και οι δύο διάλεξαν να φορέσουν από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, μιας και τα ρούχα τους ήταν ήδη αρκετά εντυπωσιακά για να τα συνδυάσουν με βαριά κοσμήματα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα λαμπερά τους βραδινά outfit:

Διαβάστε ακόμη: