Το παιχνίδι της Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα για την 6η αγωνιστική της La Liga την περασμένη Τρίτη (26/9) στο «Son Moix» προσέφερε ένα σπουδαίο αγωνιστικό θέαμα καθώς έληξε 2-2.

Με το πέρασμα των ωρών, όμως, οι οπαδοί της γηπεδούχου άρχισαν να αντιδρούν για τη νέα «εμπειρία» που προσφέρει ο σύλλογος στους VIP.

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν εικόνες όπου σέξι χορεύτριες, φορώντας εσώρουχα που αφήνουν ελάχιστα στη φαντασία, χόρευαν στις VIP σουίτες του γηπέδου. Στην πλειονότητα των οπαδών αυτό το θέαμα δεν άρεσε καθόλου.

«Ζήσε μια εμπειρία όπου η υψηλή γαστρονομία συνδέεται με συναρπαστικά θεάματα», αναφέρει το κλαμπ στην καμπάνια προώθησης της νέας «υπηρεσίας» που προσφέρει.

Βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει ουσιαστικά δείχνουν πως οι VIP σουίτες του γηπέδου έχουν μετατραπεί σε νυχτερινό κλαμπ, κυρίως για άνδρες, όπου εκτός από το ματς βλέπουν και τα κάλλη των χορευτριών.

Μαγιόρκα: Αντιδράσεις των οπαδών για τις χορεύτριες

Πολλοί οπαδοί της Μαγιόρκα άρχισαν να σχολιάζουν πως «αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο».

Οι οπαδοί της Μαγιόρκα ήλπιζαν πως η παρουσία του επιχειρηματία Ρόμπερτ Σάρβερ θα άλλαζε το κλαμπ προς το καλύτερο.

Μέχρι που τον περασμένο Φεβρουάριο ο Σάρβερ αναγκάστηκε από το NBA να πουλήσει τις δύο ομάδες μπάσκετ που είχε, Φοίνιξ Σανς και Φοίνιξ Μέρκιουρι, αφού τιμωρήθηκε έπειτα από καταγγελίες για ρατσισμό, μισογυνισμό και τη δημιουργία ενός απρεπούς εργασιακού περιβάλλοντος όπου έκανε σεξουαλικά σχόλια σε εργαζόμενες.

Τον περασμένο Ιούνιο ο Σάρβερ πούλησε το μερίδιο των μετοχών του στη Μαγιόρκα, η οποία ανήκει πλέον κατά πλειοψηφία στον επί χρόνια συνεργάτη του Άντι Κόλμπεργκ (πρώην τενίστας), ενώ μερίδια έχουν ο νυν προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ, κι ο επίσης θρύλος του NBA και νυν προπονητή, Στιβ Νας.

Διαβάστε ακόμη: