Η δήλωση της Νεφέλης Ορφανού ότι η «ομοφυλοφιλία είναι παραβατική» προκάλεσε κύμα αντιδράσεων.

Ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε τη δική του απάντηση μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast @ Star».

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε: «Σε μία γυναίκα από άλλον αιώνα, δεν μπορείς να της πεις τι και πώς, γιατί δεν θα αντιληφθεί. Κατ’ αρχήν δεν είναι τίποτα τάση. Δεν γίνεται μόδα κάτι, το ότι είναι πιο ανοιχτό το κομμάτι της ομοφυλοφιλίας, είναι γιατί επιτέλους έχει απελευθερωθεί η ανθρωπότητα, δεν ζουν πια κρυφά. Τι κάθεται και μπλέκεται με τη ζωή μας; Έχουμε παιδευτεί, έχουμε φάει κλωτσιές, βρισιές, μας σταματούν τα αμάξια στον δρόμο και μας κοροιδεύουν και ξαφνικά τα ισοπεδώνουμε όλα τόσο εύκολα;».

Στη συνέχεια, ο χορευτής διερωτήθηκε: «Για ποιον λόγο της δίνουμε βήμα να μιλάει; Μπορεί ένα παιδί να διαβάσει τη δήλωσή της και να συνδεθεί μαζί της. Αυτά είναι κομπλεξικά».

«Και άλλοι ζήσανε σε άλλες εποχές, ντάξει; Δεν πάμε με τις εποχές. Βλέπουμε πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι μεγάλης ηλικίας και δεν έχουν τέτοιες ιδέες και πεποιθήσεις», δήλωσε.

«Αυτά τα πράγματα δεν εξηγούνται, δεν θέλει ανθρώπους να της εξηγήσουν. Αυτά τα πράγματα βγαίνουν από τη ψυχή μας, από την καρδιά μας, και όσο πιο αγνά είναι, τόσο πιο απλά είναι. Η υπερβολική ανάλυση για το τι κάνει ο στρέιτ και ο γκέι φέρνει σε τέτοια αποτελέσματα. Αφήστε τη γυναίκα να τα πει. Δεν θα ζήσουμε από τα λόγια της κυρίας Ορφανού» σχολίασε στο τέλος.

Τάσος Ξιαρχό: Όταν ο Λιγνάδης με κάλεσε σπίτι του, είχε δύο ανήλικα παιδιά

Διαβάστε ακόμη: