Στην ημέρα που ο Δημήτρης Λιγνάδης τον κάλεσε σπίτι του αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Τάσος Ξιαρχό σε συνέντευξή του.

Όπως είπε ο χορευτής σε ηλικία 19 ετών είχε πάει στο σπίτι του ηθοποιού και σκηνοθέτη, συνάντησε ακόμη δυο αγόρια, ένιωσε άβολα και έφυγε.

«Τον Λιγνάδη τον ξέρω προσωπικά. Ποτέ δεν φαίνεται ποιος μπορεί να είναι ο θύτης. Μπορεί δηλαδή, να μην καταλάβεις ποτέ ότι αυτός ο κύριος ή εκείνη η κυρία μπορεί να κάνουν κάτι τέτοιο» ήταν τα λόγια του μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Την ημέρα που με κάλεσε στο σπίτι του ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δύο ανήλικα παιδιά εκεί πέρα. Τον ρώτησα και μου είπε ότι τα φιλοξενεί εκεί, γιατί δεν έχουν που να μείνουν και είναι από άλλη χώρα… Έτυχε το παιδί να ντύνεται εκείνη την ώρα, αλλά ήμουν 19 χρονών τότε. Δεν ήταν έτσι τα πράγματα στο μυαλό μου. Ένιωσα πολύ άβολα και μετά από λίγη ώρα, έφυγα», πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό.

https://www.youtube.com/watch?v=B9YEtopYhy8&ab_channel=GreekTv

Δημήτρης Λιγνάδης: Διακόπηκε για τις 25 Φεβρουαρίου η δίκη του

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την σύλληψή του ο Δημήτρης Λιγνάδης στις 11 Φεβρουαρίου έκατσε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου προκειμένου να δικαστεί για βιασμό κατά συρροή τριών ανηλίκων και ενός ενήλικα άνδρα. Ο ίδιος έχει μεταφερθεί από τις φυλακές Τρίπολης στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα κρατείται έως ότου ολοκληρωθεί η δίκη του.

Το δικαστήριο δέχτηκε επί της ουσίας το αίτημα που υπέβαλλε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας, επικαλούμενος φόρτο εργασίας. Επίσης, ο εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει να διακοπεί η δίκη σε σύντομη όμως δικάσιμο και να υπάρξει προγραμματισμός για τις επόμενες δικασίμους, όπως και τελικά έγινε.

Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του.

Στην απολογία του στην ανακρίτρια είχε δηλώσει «αμφιφυλόφιλος, με πολλές σχέσεις στη ζωή και με τα δυο φύλα», αρνούμενος όμως κατηγορηματικά οποιαδήποτε «σχέση ή επαφή με ανηλίκους»!