Ο Βαγγέλης Κακουριώτης δέχθηκε προ ημερών «επίθεση» από μια κοπέλα, την ώρα που βρισκόταν στην πίστα και τραγουδούσε, με το συγκεκριμένο περιστατικό να γίνεται viral στα social media.

Όπως δείχνουν τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του TikTok και του διαδικτύου γενικότερα, η ξανθιά πελάτισσα του μαγαζιού χορεύει και διασκεδάζει σε απόσταση… αναπνοής από τον νεαρό τραγουδιστή, ενώ δεν διστάζει να τον φιλάει στο μάγουλο και να προσπαθεί να τον φιλήσει στο στόμα.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης προσπαθεί να την απωθήσει ευγενικά και φαίνεται να ζητά βοήθεια από τους υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου.

Βαγγέλης Κακουριώτης: Τι δηλώνει η γυναίκα που του την «έπεσε» πάνω στην πίστα

Η συγκεκριμένη γυναίκα, την οποία αναζητούσαν επί μέρες οι δημοσιογράφοι για να πάρουν μία δήλωση, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Η Mia Karolys, Ελληνοαμερικανίδα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ δεν θυμάμαι τίποτα. Πήγα μόνο για ένα πάρτι φίλου μου. Πήγα πρώτη φορά στη ζωή μου μπουζούκια. Ήπια μερικά ποτά και μετά βρέθηκα στη σκηνή με τον τραγουδιστή. Δεν κατάλαβα τίποτα».

«Χίλια συγγνώμη, εγώ πήγα στα μπουζούκια μόνο για να κάνω πάρτι. Πάρα πολύς κόσμος μου μιλάει άσχημα στα social media. Εγώ μπορώ να πω μόνο χίλια συγγνώμη», τονίζει η νεαρή γυναίκα.

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη και έδωσε τη δική του απάντηση.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί τα σχόλια που είδα από κάτω, οι τοποθετήσεις του κοινού ήταν πολύ σωστές. Με υποστήριξαν και ότι είπαν όντως ήταν πολύ σωστό και τους ευχαριστώ πολύ. Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται τι ακριβώς γίνεται. Είχαμε όλοι αρκετό άγχος, δημιουργικό άγχος, εκείνη τη μέρα γιατί ήταν και η πρεμιέρα του μαγαζιού. Ο κόσμος περνούσε όμορφα και ήταν μια υπέροχη βραδιά.

Ξαφνικά μια κυρία ανεβαίνει στην πίστα, καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη. Προσπάθησα να το κρατήσω σε ένα κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα, με άγγιξε… Κι εγώ έχω θέμα με το άγγιγμα, γιατί δεν θέλω να με ακουμπάνε, αν δεν τον ξέρω τον άλλον. Όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με μια κατάσταση που δεν είναι στο ίδιο επίπεδο όπως η δική σου, στα όρια της πραγματικότητας, εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα…», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης είπε κλείνοντας: «Δέχομαι τη συγγνώμη της κοπέλας. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο».

Διαβάστε ακόμη: