Η σειρά «Μάγισσα» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, με το κοινό να παρακολουθεί τις εξελίξεις με αγωνία.

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, οι τηλεθεατές είχαν όμως την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι μόνο τις καταιγιστικές εξελίξεις, αλλά και μια σκηνή, η οποία τους «αναστάτωσε», ειδικά το γυναικείο κοινό.

Ο λόγος για μια σκηνή με πρωταγωνιστή τον Αναστάση Ροϊλό. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ρώσο «Αντρέι Σιντόροφ» εμφανίστηκε γυμνός στην τηλεόραση.

Στη σκηνή αυτή, ο χαρακτήρας του φαίνεται να κάνει μπάνιο στον πύργο των Λασκαρέων. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Twitter δεν άφησε ασχολίαστο το απόσπασμα, με τις αναρτήσεις στην πλατφόρμα να διαδέχονται η μία την άλλη.

«Έργο τέχνης», έγραψε κάποιος, με έναν άλλο να προσθέτει: «Όλο το Twitter είναι στο πάτωμα».

Η Μάγισσα: Ποιος είναι ο «Αντρέι Σιντόροφ» τον οποίο υποδύεται ο Αναστάσης Ροϊλός

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο αγαπημένος για φέτος ήρωας των τηλεθεατών/τριών, υποδύεται τον «Αντρέι Σιντόροφ» στην σειρά με την υπογραφή της Μελίνας Τσαμπάνης και του Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία.

Είναι Ρώσος απόστρατος αξιωματικός του Τσαρικού στρατού, με μητέρα Ελληνίδα από την Οδησσό.

Είναι σοβαρός, πολύ εσωστρεφής, πεισματάρης, τρομερά έξυπνος και ορθολογιστής. Μιλάει ελληνικά, ρωσικά, τούρκικα, αγγλικά και γαλλικά.

Τα έντονα φιλελληνικά του αισθήματα Αντρέι Σιντόροφ τον οδήγησαν στους κόλπους της Φιλικής Εταιρείας. Ο μυστηριώδης ερχομός του στη Μάνη θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.

Σύντομα, όμως, θα βρεθεί και ο ίδιος στη θέση να προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο…

Δείτε μερικά tweets:

Διαβάστε ακόμη: