Ο Κώστας Μαρτάκης  μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»  και έκανε δηλώσεις, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί ανά διαστήματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής  ανέφερε: «Θαυμαστής μου έχει κάνει το πρόσωπό μου τατουάζ στην πλάτη του».

«Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Κάθε εβδομάδα, έβαζα καινούριες. Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, αλλά επειδή ήταν πολύ μικρή, δεν το έκανα. Έχουν ανέβει στη σκηνή ενώ τραγουδούσα, αλλά δεν μπορείς να φερθείς άσχημα. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην τηλεόραση και το ενδεχόμενο να επιστρέψει. «Η τηλεόραση μου λείπει. Φλερτάρω κάθε χρόνο με την ιδέα. Όταν κάνω κάτι, θα ήθελα να ήταν κάτι καλό και να έχει απήχηση. Δεν έχω κόμπλεξ να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Κάτι επιτυχημένο εξαρτάται από όλη την ομάδα», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και το θέμα της απιστίας σε μια σχέση. «Δεν συγχωρώ την απιστία σε μια σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μια σχέση. Το σεξ δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο για εμένα, θα προτιμούσα τον συνδυασμό με έρωτα για να είναι υγιής μια σχέση», είπε κλείνοντας.

Κώστας Μαρτάκης για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Όσο περνούν τα χρόνια, ολοένα απομακρύνομαι από αυτή τη σκέψη»

 

Διαβάστε ακόμη: