Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε ως «γελοία» και «χυδαία» ιστορία τα όσα υποστήριξε περί «συναλλαγής» ο Θανάσης Οικονόμου για τον έλεγχο του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Action24, τόνισε ότι «με τους ΣΥΡΙΖΑίους δεν βγάζω άκρη. Κατηγορείται η Χριστοδουλοπούλου ότι διόρισε την κόρη της επί προεδρίας Βούτση και όχι επί ΝΔ. Λένε, δηλαδή, ότι ο τότε πρόεδρος της Βουλής με την τότε αντιπρόδρο συνήψαν μια συμφωνία αρχειοθετήσεων των πόθεν έσχες Μητσοτάκη. Όλο αυτό σας βγάζει κάποιο νόημα; Οτι δηλαδή τα πήραν με κάποι τρόπο από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αυτό είναι ένα κόμμα που διεκδικεί την εξουσία, να μας κυβερνήσει».

«Λέει δηλαδή σημαίνον στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη ότι Βούτσης, Χριστοδουλοπούλου και Βαρεμένος τα πήραν από τη ΝΔ. Είναι μια γελοία και χυδαία ιστορία. Είμαι πολιτικά αντίπαλος και με τους 3, αλλά είναι έντιμοι. Ούτε κλέφτες είναι, ούτε συνωμοσιολόγοι, ούτε τίποτα», συμπλήρωσε ο Υπουργός Υγείας.

Αναφερόμενος στην τοποθέτηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλας Κεχαγιά, ότι «μια χαρά είχε αρχειοθετηθεί το πόθεν έσχες Μητσοτάκη», ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι εγείρεται ένα νέο ζήτημα σε σχέση με τους ισχυρισμούς Κασσελάκη, προσθέτοντας ότι «το πόθεν έσχες του Μητσοτάκη ελέγχθηκε 2016-2019 επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και επί πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαν λένε ότι Τσίπρας, Βαρεμένος και οι άλλοι ήθελαν να καθαρίσουν τον κ. Μητσοτάκη».

«Πίστευα ότι στις εκλογές του 2023 η εποχή της τοξικότητα θα έχει τελειώσει γιατί οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα είχαν καταλάβει ότι όλα αυτά σας πάνε στο -23%», υπογράμμισε ο Υπουργός Υγείας.

Κληθείς, δε, να τοποθετηθεί επί αυτού που παρουσίασε ως πόθεν έσχες ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι «είναι προφανες ότι σε όλα τα καφενεία γελάνε με τον Κασσελάκη. Θυμάστε την ταινία “Ένας άφραγκος Ωνάσης”; Η εικόνα ότι είναι ζάμπλουτος και έχει αστακοκάραβα και μπορεί να αγοράζει τα σπίτια, δεν είναι έτσι. Ήρθε και έκανε entry στον λαό με κάτι που δεν είναι. Είναι ένας ευκατάστατος άνθρωπος, καλά κάνει και τα έχει τα εκατομμύρια, με ενοχλεί που μας κορόιδευε. Με τα λεφτά που παρουσίασε και με δεδομένο ότι δεν έχει έσοδα, σε 1,5 χρόνο ή θα πρέπει να φύγει ή να βρει δουλειά».

«Αρχίζω να πιστεύω πως όσα λέει είναι ψέματα. Πιστεύω ότι βρήκαμε έναν μεγαλύτερο ψεύτη από τον Τσίπρα» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ακόμη