Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, εξέφρασε την ξεκάθαρη διαφωνία του με το άνοιγμα που επιχειρεί ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, προς το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου και το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντας λάθος μια τέτοια κίνηση.

Ο κ. Ζαχαριάδης, μιλώντας στο Action24, τόνισε ότι «δεν μπορεί κάποιος να αξίζει τα λεφτά του όταν αφήνει τέτοια υπονοούμενα για τη Συμφωνία των Πρεσπών», αναφερόμενος στην κυρία Κωνσταντοπούλου

«Εκείνη την περίοδο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα γεγονότα σε λεπτομέρειες. Περιμένω από τα υπόλοιπα κορυφαία στελέχη που είναι στην πρώτη γραμμή να ενημερώσουν τη σημερινή ηγεσία για τα γεγονότα του 2015 που ήταν δύσκολα για εμάς», συμπλήρωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν είναι μόνο το 2015 αλλά και οι Πρέσπες που είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου ότι ήταν τραμπική η συμφωνία. Θεωρώ λάθος να πάμε προς Βαρουφάκη και Κωνσταντοπούλου» υπογράμμισε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ακόμη, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε και με τον χρόνο που γίνεται αυτό το άνοιγμα Κασσελάκη, λέγοντας ότι «μια συζήτηση που αφορά μετά τις εκλογές σωστό είναι να γίνει μετά τις εκλογές. Τώρα πάμε ανταγωνιστικά».

«Το βράδυ των εκλογών θα έχουμε νέο πολιτικό πεδίο για να συζητήσουμε, να δούμε ποιος θα σηκώσει το τηλέφωνο και ποιον θα πάρει», πρόσθεσε.

«Με την κυρία Κωνσταντοπούλου οι δρόμοι έχουν χωρίσει από το 2015. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν στην Ελλάδα και ίσως να μην γνωρίζει τα πράγματα όπως τα έχουμε ζήσει εμείς. Δεν μπορούμε να συναντηθούμε μας χωρίζει πολύ μεγάλη απόσταση. Οι λόγοι είναι πολύ μεγάλοι και παραμένουν μεγάλοι», κατέληξε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Διαβάστε ακόμη: