Οι στελεχιακές αναταράξεις και ανακατατάξεις στον πάλαι ποτέ πανίσχυρο ,εργοληπτικό και όχι μόνο, όμιλο του Ελλακτωρ συνεχίζονται αμείωτες!

Μετά τις αλλαγές στα ΔΣ της μητρικής και όλων των θυγατρικών ήρθε η σειρά των εταιριών του εξωτερικού!

Έτσι, η μπίλια έκατσε στην πολύπαθη Ρουμανία, εκεί όπου ο Δ. Κούτρας σε πρόσφατη επίσκεψη του στα γραφεία του Ελλάκτωρα ισχυρίσθηκε ότι θα μπορούσε με την δίκη του εργοληπτική ομάδα να ανταπεξέλθει στο στοίχημα υλοποίησης του έργου λόγω προσβάσεων και επιρροών!!!

Επί του προκειμένου τώρα, οι πληροφορίες λένε πως οι νέοι ισχυροί άνδρες του ομίλου Χρ. Παναγιωτόπουλος και Κ. Τούμπουρος αποφάσισαν και υλοποίησαν ήδη την καρατόμηση όλων των στελεχών της θυγατρικής στη Ρουμανία και την αντικατάσταση τους με καινούρια και άφθαρτα πρόσωπα! Σε απλά λόγια πήραν σκούπα και προέβησαν σε μαζικές εκκαθαρίσεις στελεχών που εμμέσως πλην σαφώς σχετίζονται με την προηγούμενη διοίκηση!

Και ξεκινούν την επάνδρωση της θυγατρικής στη Ρουμανία από μηδενική βάση!

Την ίδια ώρα απόλυτα ηλεγμένες πηγές μας διαβεβαιώνουν πως ο γιος του Δημήτρη Καλλιτσάντση, ένα εξαιρετικό παιδί και στέλεχος με αδιαμφισβήτητο ήθος και προσωπικότητα, υπέβαλε για λόγους αρχής και προφανώς ηθικής τάξης την παραίτηση του από τον όμιλο!

Είναι από εκείνες τις στιγμές στη ζωή που η αξιοπρέπεια συνθλίβει τον νεοπλουτισμό, την μικροπρέπεια και την αλαζονεία της νέας τάξης πραγμάτων …

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.