Ωσάν νέος Ανδρέας Παπανδρέου, μόνο που εκείνος μοίραζε λεφτά σε κάθε επιστροφή, επανεμφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία του Ελλάκτωρα, στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας ο Δημήτρης Κούτρας.

Χαμόγελα, σφίξιμο χεριών, επίσκεψη από γραφείο σε γραφείο, χαιρετούρες με στελέχη και απλούς υπαλλήλους, ο λεγόμενος και «άχαστος» έζησε κάποιες στιγμές ηρωικής επιστροφής που δυστυχώς για τον ίδιο δεν θα γίνουν μόνιμες!

Κι αυτό γιατί, μπορεί οι δικοί του άνθρωποι σε παρεμβατικά ΜΜΕ να γράφουν για τις προθέσεις επιστροφής στον Ακτωρα ή στην ηγεσία του Ομίλου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ούτε από τον ίδιο, ο οποίος είναι μέτοχος μειοψηφίας της Ιντρακάτ , ούτε από τους Ολλανδούς οι οποίοι θεωρούν ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Περιστέρη και πως όσα ακούγονται για σχέδια να πάρει τον Ακτωρα , προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα με την Επιτροπή Ανταγωνισμού, στην ουσία αποσκοπούν στην αποδυνάμωση του Ελλάκτωρα και μελλοντικό κατακερματισμό του προς όφελος του ανταγωνισμού και του …εσωτερικού εχθρού στο δίπλα μαγαζί!

Επί της ουσίας τώρα, για να ξέρετε, η επίσκεψη Κούτρα στα κεντρικά γραφεία του Ελλάκτωρα δεν έχει να κάνει με θέμα διοικητικό αλλά με εργολαβικό – επιχειρηματικό!

Στην κουβέντα που έκανε με την νέα ηγεσία του Ομίλου ο Δ. Κούτρας διατύπωσε την πρόταση να αναλάβει ο ίδιος διά μέσω της Ιντρακάτ να διεκπεραιώσει τα μεγάλα έργα των οδικών αξόνων στην Ρουμανία, καθώς ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ελλάκτωρα και νυν μικρομέτοχος της κατασκευαστικής εταιρίας του Σωκράτη Κόκκαλη, διαθέτει προσωπικές σχέσεις, προσβάσεις και επιρροή στην Ρουμανία σε όλο το σύστημα λήψης αποφάσεων οπότε και θα καταφέρει να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τον όμιλο Ελλάκτωρ όσο και για τον ίδιο και την Ιντρακάτ!