Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στην εκομπή «The 2night show», βρέθηκε η Καίτη Κωνσταντίνου, όπου μεταξύ άλλων, σχολίασε και την ομοιότητα που «της χρεώνουν» με τον λαϊκό τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο.

Η Καίτη Κωνσταντίνου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την σειρά «Εγκλήματα», αναφέρθηκε στα αστεία σχόλια που είχαν γίνει παλαιότερα περί ομοιότητάς της με τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Είπανε σε μια αφίσα «Α! Τραγουδά η Καίτη». Με τα ξανθά του μαλλιά, ευτυχώς τώρα τα έβαψε. Δεν μπορώ κάθε φορά να τραγουδώ, θέλει κάποια άσκηση, μια εκπαίδευση», είπε ενώ συμπλήρωσε πως τα λέει χιουμοριστικά και τον συμπαθεί «Μια χαρά παιδί είναι και προς Θεού το λέμε σαν αστείο.»

Νίκος Οικονομόπουλος

Η Καίτη Κωνσταντίνου και τα «Εγκλήματα»

Η Καίτη Κωνσταντίνου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην επιτυχημένη σειρά «Εγκλήματα» για την οποία και είπε ότι δεν θα είχε αντίρρηση για ένα remake.

Έχει ειπωθεί ότι ο ρόλος της Σωσώς έπαιρνε στοιχεία και από την αληθινή προσωπικότητα της ηθοποιού, αλλά εκείνη δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός είπε ότι με την «Τούρτα της Μαμάς», στην οποία πρωταγωνιστεί τώρα,  κάνει τηλεόραση έτσι όπως τη θέλει με σπουδαίους συνεργάτες. «Ο Κώστας Κόκλας έχει γίνει πλέον ο νόμιμος σύζυγός μου» είπε η ηθοποιός για το τηλεοπτικό ταίρι της και στα «Εγκλήματα» και στην «Τούρτα της Μαμάς».

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της τέχνης

Τέλος, η Καίτη Κωνσταντίνου, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο θέμα των ημερών, δηλαδή τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και λεκτικής και σωματικής βίας στον χώρο του θεάτρου λέγοντας «Εμένα δε μου έχει τύχει αλλά, για να το λένε οι συνάδελφοί μου, θα υπάρχει».