Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου  έφερε αναστάτωση, μετά το σχόλιό του για τον Γιάννη Πλούταρχο.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής είπε: «Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου» αναφερόμενος στον τραγουδιστή, έχοντας μπερδέψει και τους συμπαρουσιαστές του στην πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή, για το τι έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Αργότερα, η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τον Γιάννη Πλούταρχο για να ξεκαθαρίσει, το τι έχει συμβεί.

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να γελάει και να επισημαίνει στους ρεπόρτερ, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τρολάρει και κάνει πλάκα, τονίζοντας παράλληλα, ότι δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ανάμεσά τους.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης Πλούταρχος είπε: «Δεν έχει γίνει κάλεσμα απευθείας από τον Γρηγόρη, αλλά τον αγαπάω πάρα πολύ. Τρολάρει ο Γρηγόρης παιδιά. Είναι τρομερό άτομο. Μάλιστα, παρουσίασε και τα παιδιά μου, τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Όποτε με καλέσει εγώ θα πάω, άντε ρε Γρηγόρη. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως ανάμεσά μας. Τον Γρηγόρη τον έχω δει στη ζωή μου δυο φορές. Θέλω να πάω στην εκπομπή του αλλά δεν με έχει καλέσει. Δεν υπάρχει παρεξήγηση. Σας κοροϊδεύει, ειλικρινά. Αφού ό,τι λέει, είναι όλα αστεία ο Γρηγόρης. Α, ρε Γρηγόρη, τι έκανες; Ρε τι πάθαμε. Σταμάτα τα αστεία. Τον περιμένω τον Γρηγόρη στο μαγαζί. Δε ξέρω αν προλαβαίνει να έρθει. Εγώ αν με καλέσει θα πάω στην εκπομπή. Δε πειράζει αν είπε ότι δε με θέλει. Για να δούμε, θα πάω ή όχι».

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Γιάννη Πλούταρχο: Δεν θέλω να τον δω και δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου – Βίντεο

Διαβάστε ακόμη: