Η Ρία Ελληνίδου, μια ταλαντούχα τραγουδίστρια με αστείρευτη ενέργεια, ξεσήκωσε με την παρουσία της την εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ρία μίλησε με ειλικρίνεια για την πορεία της στο χώρο του παραδοσιακού τραγουδιού, ξεκινώντας από την πρώτη της εμφάνιση σε ηλικία 13 ετών. Αναφέρθηκε επίσης στην αγάπη της για τα μουσικά όργανα, με τα κρουστά, νταούλι και τουμπερλέκι, να κατέχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.

Η συζήτηση δεν θα μπορούσε παρά να αγγίξει και το φαινόμενο των Tik Tok videos της, τα οποία έχουν κατακτήσει χιλιάδες followers. Η Ρία μοιράστηκε με το κοινό τις ιστορίες πίσω από τα viral βίντεο, αλλά και τις εμπειρίες της από τις ατελείωτες νύχτες στα πανηγύρια.

Μία συνέντευξη γεμάτη μουσική, κέφι και αυθεντικότητα, που έφερε στο προσκήνιο το ταλέντο και την αστείρευτη ενέργεια της Ρίας Ελληνίδου.

Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις ατάκες που χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει τους άντρες θαμώνες, οι οποίοι αφού την πλησιάζουν, παρεκτρέπονται στα πανηγύρια και κέντρα, είπε «Θα το αντιμετωπίσω με γέλιο. Τους κόβω με το χιούμορ μου, δεν μαλώνω ποτέ. Θα του πω “έφυγες μάστορα, επόμενος”. Το πάλκο είναι ψηλά, δεν μας φτάνουν. Πάντα ζητάω να είναι ψηλό το πάλκο για να μη μας φτάνουν αλλιώς θα ανέβουν πάνω να χορέψουν και θα πάρουν σβάρνα τα καλώδια. Έχει τύχει να πέσει κάποιος και να καθίσει πάνω στον κιθαρίστα την ώρα που έπαιζε. Θα συμβούν πολλά».

«Κάθε μέρα μου κάνουν πρόταση γάμου. Έρχονται παντού. Όπου και να βρεθώ έρχεται κάποιος και μου λέει “Σε παντρεύει η μάνα σου;”. Μου έχουν πει “πληρώνω το βάρος σου σε χρυσό” και του λέω “ναι, ρε φίλε αλλά δεν είμαι πολλά κιλά, άσε με να πάω να φάω καμιά προβατίνα και να το συζητήσουμε”», απάντησε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.