Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», την Τετάρτη 24 Απριλίου, καλωσόρισε τη Μαρία Iορδάνοβα και τη Μαρίνα Μπομπέτσι, τα κορίτσια που μέσα σε δύο μήνες έκαναν viral στο TikTok το Scorpios Music Bar.

Μαρίνα Μπομπέτσι και Μαρία Ιορδάνοβα μίλησαν για το πού αποδίδουν την επιτυχία τους, πώς είναι η μεταξύ τους σχέση αλλά και τι όνειρα έχουν για το μέλλον, με την συνάντηση να είναι απολαυστική.

Scorpios Music Bar: Γιατί αποφάσισαν να το ονομάσουν έτσι

Οι δύο γυναίκες αποκάλυψαν επίσης, τον λόγο που αποφάσισαν να δώσουν το όνομα αυτό στο μαγαζί.

«Εγώ με τον σύντροφό μου είχαμε αποφασίσει να κάνουμε βίντεο στο TikTok γιατί δεν μας ήξερε πολύς κόσμος. Το βγάλαμε Scorpios γιατί είναι το ζώδιο του συντρόφου μου. Είναι η πρώτη φορά που άνοιξα μαγαζί. Είμαι 15 χρόνια στην Ελλάδα, είμαι από τη Βουλγαρία. Μένει η μαμά μου και η αδελφή μου πολλά χρόνια εδώ. Τώρα στην Βουλγαρία είναι πιο ακριβά από την Ελλάδα. Πάντα ήξερα ότι θα πετύχω κάτι αλλά δεν περίμενα τέτοιο είδος. Δουλεύω μια ζωή barwoman», είπε η Μαρία Ιορδάνοβα.

Όπως είπε η Μαρία για το μαγαζί, που μέσα σε δύο μήνες έγινε viral, έχει μόλις τέσσερις μήνες ζωής.

Η Μαρίνα Μπομπέτσι, από την άλλη, σημείωσε πως: «Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί όλο αυτό. Πριν δύο μήνες ξεκίνησε! Ακόμα αναρωτιόμαστε, δηλαδή από το ΠΑΜ γύρισε όλη η Ελλάδα ανάποδα; Πριν από τα γενέθλιά μου έγινε το μπαμ, ήταν δώρο για τα γενέθλιά μου. Έγινε χαμός μετά το βίντεο. Εγώ είμαι η ”γλάστρα” του μαγαζιού και θα περάσεις πολύ ωραία. Τώρα η Μαρία είναι business woman».

Και συνέχισε: «Είμαι από Ρωσία και μένω 22 χρόνια στην Ελλάδα. Ήρθα για διακοπές και έμεινα, ήρθαν και τα παιδάκια μου. Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα. Φτάνουν 50 χρονών και μένουν με τη μαμά τους, τη ρωτάνε για όλα. Εμείς στη Ρωσία στα 18 μου προσπαθούμε να είμαστε μόνοι μας. Εδώ μέχρι τα γεράματα είναι με τη μαμά τους».

Scorpios Music Bar: Τα κορίτσια μίλησαν για το viral μπαρ και τον τσακωμό τους

«Ζητάνε φωτογραφίες, δίνουμε μπλουζάκια. Με παίρνουν τηλέφωνο και παιδάκια και μου λένε ”Scorpios είναι για σένα, ΠΑΜ”. Πιστεύω ότι υπήρχε άστρο, κάρμα! Όλα τα σχόλια που έχουν κάνει, αυτό που έγινε με τη Μαρίνα με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ», είπε η Μαρία.

Από την πλευρά της, η Μαρίνα σημείωσε: «Στα σχόλια μου λένε ότι έχω μια απλότητα, το ”χωριάτικο” στυλ. Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε με τους συνάδελφους καλά. Έφυγα για περίπου 10 ημέρες. Μου γράφει μήνυμα η Μαρία και την πήρα καπάκι τηλέφωνο».

Διαβάστε ακόμη: