Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ξάδερφος του προέδρου του κόμματος, Βασίλης Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες και την ακροδεξιά», μετά τον σάλο που προκάλεσε η αρχική του δήλωση περί «ευπρόσδεκτων ψήφων».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Κασσελάκη:

«Σε χθεσινή μου τοποθέτηση στην εκπομπή της κυρίας Νατάσας Γιάμαλη στο Κόντρα κι απαντώντας σε ερώτηση που αφορά τις ψήφους των Σπαρτιατών εξέφρασα την προσωπική άποψη πως κάθε ανθρωπος αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Από κει και πέρα τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ όσο και ο Πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θέλουμε καμία ψήφο από την ακροδεξιά. Καμία ψήφο από τους Σπαρτιάτες».

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κασσελάκης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στο Kontra, δήλωσε: «Κοιτάξτε, το παράδοξο είναι ότι κυβερνήσεις οι πολιτικές των οποίων έχουν οδηγήσει και στην άνοδο τέτοιων ακροδεξιών κινημάτων προσπαθούν να τα απαγορεύσουν. Το τι ψηφίζει ο καθένας, η ψήφος είναι μια έκφραση ελευθερίας και αυτόνομης σκέψης, οπότε το τι ψηφίζει ο καθένας, καλά κάνει. Ευπρόσδεκτες είναι». Και υπογράμμισε: «Από εκεί και πέρα, η ΝΔ με τρεις αποτυχημένες απόπειρες νομοθέτησης έκανε τελικά και απαγορεύτηκαν από τον Άρειο Πάγο».

Διαβάστε ακόμη: