Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει για τη Μαρίνα Σάττι, που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας στη Eurovision.

Η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη κι έτοιμη να ρίξει τη δική της… ζαριά στο Μάλμε της Σουηδίας.

Mαρίνα Σάττι: Πώς ένιωσε όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι

Με τους εκπροσώπους των media συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και μίλησε μαζί τους τόσο για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει όσο και για την προετοιμασία της.

Η Μαρίνα Σάττι εξήγησε πως είχαν ακούσει πάρα πολλά τραγούδια πριν καταλήξουν στο «Ζάρι» κι αποκάλυψε την ιστορία του.

«Το είχε στείλει ο OGE στο mail μου στα τέλη του Νοεμβρίου του 2023 και το είχε πει «Ζάρι», παρότι δεν είχε ακόμα στίχους. Τον ρώτησα ”γιατί;” και μου απάντησε: «Το έσωσα έτσι. Ή θα κάτσει ή δεν θα κάτσει το ζάρι».

Στην ίδια άρεσε πολύ η ιδέα κι έτσι οι στίχοι γράφτηκαν πάνω στο συγκεκριμένο τίτλο. Αντίστοιχα, το τραγούδι δημιουργήθηκε, επίσης, έχοντας στο μυαλό τους ότι: «Προορίζεται να παρουσιαστεί στη σκηνή και μάλιστα σε μια σκηνή που ο άλλος θα τη δει μέσα από κάμερα. Όλο το act το έχουμε στήσει πάνω στη σκηνή για την κάμερα».

Αναφορικά με το πώς ένιωσε η Μαρίνα Σάττι όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι, είπε πως το σώμα της έπαιρνε μια ενέργεια και άρχιζε να χορεύει.

Mαρίνα Σάττι: Πώς προέκυψε το «Ζάρι»

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε επίσης, στο περιοδικό «Τηλέραμα» που κυκλοφορεί και στον Βασίλη Ανδριτσάνο για όλα όσα παίρνει μαζί της στο Μάλμε, εκεί που το «Ζάρι» της θα δώσει τη μεγάλη μάχη για την πρωτιά στη Eurovision.

Την Πέμπτη, στις 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision για να ερμηνεύσει live το «Ζάρι» της και να διεκδικήσει μια θέση για την Ελλάδα στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Σε ερώτηση για το πώς βλέπει τις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς οι μισοί λατρεύουν το τραγούδι σου και οι άλλοι το μισούν, απάντησε: «Αυτό είναι τέλειο! Έτσι κι αλλιώς, τίποτα δεν μπορεί να αρέσει σε όλους, πόσο μάλλον αυτό το κομμάτι, που είναι και κάπως πιο ιδιαίτερο! Είναι πολύ καλύτερο από το να περνούσε και να μην ακουμπούσε».

Επιπλέον, σε ερώτηση για το πώς προέκυψε το «Ζάρι», η Μαρίνα Σάττι είπε πως «ήταν Νοέμβριος του 2023 όταν ο OGE μού έστειλε ένα κομμάτι και το έλεγε Ζάρι. Τον ρώτησα γιατί το έβγαλε έτσι και μου απάντησε επειδή δεν ξέρει αν θα κάτσει ή δεν θα κάτσει. Και μετά μου άρεσε αυτός ο τίτλος, οπότε ο στίχος για το Ζάρι γράφτηκε πάνω σε αυτή την ιδέα. Δεν θα ήταν σωστό να πάμε με αγγλικό στίχο!».

Διαβάστε ακόμη: