Τι κι αν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν διανύει την καλύτερη της περίοδο και δεν μπορεί, για μια ακόμα χρονιά, να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Τι κι αν γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν και τίθεται σε κίνδυνο η πρόκρισή της στους «16» του Champions League. Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» δεν φαίνεται να ενδίδει στις πιέσεις, ακόμα και των οπαδών της ομάδας, για να διακόψει την συνεργασία της με τον  Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο αντιπρόεδρος με εκτελεστικά καθήκοντα της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ ξεκαθάρισε δημόσια, πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στηρίζει το πλάνο της, στο οποίο υπάρχει ο Νορβηγός προπονητής. Συγκεκριμένα, το πρότζεκτ περιέχει τον άλλοτε άσο της ομάδας και το καλοκαίρι θα του δοθεί η δυνατότητα να κάνει τις δικές του μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά είπε: «Έχουν υπάρξει θετικές ενδείξεις και στο αγωνιστικό κομμάτι και στις προπονήσεις της ομάδας και παραμένουμε πιστοί στην διαδικασία βελτίωσης υπό τις οδηγίες του Σόλσκιερ. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτό το πλάνο με τον προπονητή μας για τα επόμενα χρόνια και θα δείχνουμε κάθε χρόνο με τις μεταγραφές του καλοκαιριού την αφοσίωσή μας στο πρότζεκτ».