Για ακόμα μία χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται εκτός στόχων και η πορεία της κάθε άλλο παρά πετυχημένη μπορεί να θεωρηθεί. Ένας σύλλογος που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί «βολοδέρνει» τα τελευταία χρόνια μακριά από διακρίσεις και τίτλους. Ο Ολλανδός κόουτς Έρικ Τεν Χαγκ ήρθε στο Μάντσεστερ έχοντας παρακαταθήκη την πετυχημένη θητεία του στον Άγιαξ και οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την προσμονή ότι θα τους οδηγήσει στη «Γη της Επαγγελίας». Μάταια όμως… Για μια ακόμα χρονιά η Γιουνάιτεντ παλεύει να κερδίσει μία θέση για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ την ώρα που η… μισητή συμπολίτισσά της, Σίτι, σαρώνει τους τίτλους.

Χθες ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, τόνισε με δηλώσεις του πως θέλει και θα συνεχίσει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στους «Κόκκινους Διαβόλους». Η παρουσία του Ολλανδού τεχνικού στο Ολντ Τράφορντ έχει περάσει από… 40 κύματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποδίδει όμως θα ήθελαν να βλέπουν οι οπαδοί της και εύλογα το σενάριο για την αποχώρηση του Τεν Χαγκ το καλοκαίρι πλανάται σταθερά πάνω από το Μάντσεστερ.

Η εμπλοκή του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στα διοικητικά φέρνει αέρα αισιοδοξίας στο Ολντ Τράφορντ. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ θέλουν να δουν το καλοκαίρι την ομάδα τους να αλλάζει προς το καλύτερο. Να ενισχύεται σημαντικά σε όλες τις γραμμές. Γιατί όχι και στη θέση του προπονητή. Ο Έρικ Τεν Χαγκ μπορεί να λέει όμως σίγουρα δεν αισθάνεται ασφαλής.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το σενάριο να δούμε άλλον προπονητή την επόμενη σεζόν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το γαλλικό FootMercato αναφέρει πως ο νέος μέτοχος της διοίκησης των «Κόκκινων Διαβόλων» έχει βάλει στο μάτι τον Ζινεντίν Ζιντάν. Η δήλωση το Γάλλου προπονητή πως θέλει να επιστρέψει στη δράση άνοιξε δικαιολογημένα την όρεξη σε πολλές ομάδες. Ανάμεσά τους και η Γιουνάιτεντ.

Για τον Ράτκλιφ αλλά και για τους φίλους της βρετανικής ομάδας, η έλευση του Ζιντάν θα ήταν… όνειρο! Ο Γάλλος τεχνικός έχει την προσωπικότητα αλλά και τη γνώση. Μπορεί να επιβληθεί στους πάντες και με τα σωστά υλικά να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Το έχει αποδείξει και στο παρελθόν!

Διαβάστε ακόμη: