Αποτελεί ήδη έναν από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς που κυκλοφορούν στη μεταγραφική αγορά. Ο Βίκτορ Γιόκερες, περί ου ο λόγος, έχει κάνει μια καταπληκτική σεζόν με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ήδη κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

Ο Σουηδός επιθετικός όμως φλερτάρει με την επιστροφή του στο Νησί. Εκεί έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς αφού το πρώτο πέρασμά του από την Πρέμιερ Λιγκ δεν στάφθηκε από επιτυχία.

Ο Γιόκερες αποκτήθηκε το 2018 από την Μπράιτον όμως οι «Γλάροι» έκαναν το λάθος να μη του δώσουν ευκαιρίες. Έτσι η Κόβεντρι αφού πρώτα δανείστηκε τον ταλαντούχο φορ στη συνέχεια τον αγόρασε και πέρυσι απόλαυσε τους καρπούς αυτής της επένδυσης στο έπακρο.

Ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν, η οποία στο φινάλε τον έφερε στην… αγκαλιά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Φέτος, ο Σουηδός συγκαταλέγεται δικαίως σε όλες τις συζητήσεις που αφορούν τους καλύτερους επιθετικούς της χρονιάς. Αυτά που κάνει με τα «Λιοντάρια» είναι απλά… μαγικά! Είναι περιττό να πούμε πως τα κατορθώματά του δημιουργούν συνεχώς νέα μεταγραφικά σενάρια.

Η βρετανική Standard σήμερα αναφέρει πως ο Γιόκερες δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Περισσότερο όλων της Άρσεναλ. Ο Σουηδός φορ θέλει να αφήσει την Ιβηρική και να επιστρέψει στο Νησί παίζοντας αυτή τη φορά για τους «Κανονιέρηδες». Οι Λονδρέζοι είναι κοινό μυστικό πως αναζητούν κεντρικό επιθετικό κλάσης. Έναν ποδοσφαιριστή που να ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα και να γεμίζει με την παρουσία του την μεγάλη περιοχή.

Ο Γιόκερες είναι ακριβώς όλα τα παραπάνω! Μια εξαιρετική περίπτωση που όμως κοστίζει πολύ ακριβά. Ο Σουηδός θέλει να πάρει μεταγραφή όμως δεν είναι εύκολο. Η Σπόρτινγκ ζητά νούμερα που αγγίζουν ή και υπερβαίνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Διαβάστε ακόμη: