Εναλλακτικό Πάσχα στις Σεϋχέλλες έκανε φέτος η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους.

Η ίδια μοιράζεται διαρκώς στα social media στιγμές από την καθημερινότητά της, οπότε το πρόσφατο ταξίδι της δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί!»

Κακή αποδείχθηκε η ιδέα της influencer κι επιχειρηματία να βγει βράδυ της Κυριακής του Πάσχα για φαγητό με τον σύντροφό της. Κι αυτό γιατί ο μικρός Πάρης, ξεσπούσε διαρκώς σε κλάματα, αναγκάζοντας το ζευγάρι να διακόψει την έξοδό του και να φύγει άρον άρον από το εστιατόριο.

Μέσα από σχετικό βίντεο που ανήρτησε στα Insta Stories της, η Ιωάννα Τούνη, περιέγραψε το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον μονάκριβο γιο της.

«Σήμερα ήταν από τις εξόδους που ο Πάρης δεν καθόταν με τίποτα μαζί μας να φάμε… Μας άκουσε όλο το μαγαζί και τα περίχωρα, οπότε προσπαθήσαμε να τσιμπήσουμε εναλλάξ με τον Δημήτρη, ενώ είχαμε το μωρό βόλτα στον κήπο και φύγαμε τρέχοντας με την μπουκιά στον λαιμό. Αλλά όταν έχεις μωρό είναι και αυτά στο πρόγραμμα… Την επόμενη φορά ας ελπίσουμε να πάει καλύτερα η έξοδος.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποθαρρύνεστε οι μαμάδες πως μόνο τα παιδιά τα δικά σας παθαίνουν τέτοια ξεσπάσματα… Είναι φυσιολογικό και είναι στο πρόγραμμα», έγραψε στο σχετικό απόσπασμα.

Ιωάννα Τούνη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της από τις Σεϋχέλλες

Διαβάστε ακόμη: