Η Ιωάννα Τούνη δεν σταματά να αναρτά βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram από τις διακοπές που κάνει στις Σεϋχέλλες, με την οικογένειά της.

Η instagrammer και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απολαμβάνουν τις εξωτικές παραλίες μαζί με τον γιο τους, Πάρη και έχουν «πλημμυρίσει» τα προφίλ τους με αναρτήσεις.

Στον δικό της λογαριασμό, η Ιωάννα Τούνη περιγράφει στους ακολούθους της, τι κάνει, από την ώρα ώρα που παίρνει το πρωινό της, μέχρι τις περιηγήσεις τους σε νησιά τριγύρω, αλλά και τα μπάνια τους στη θάλασσα.

Η ίδια φωτογραφίζει τον σύντροφο, τον γιο της αλλά και τον εαυτό της, με ένα κίτρινο μπικίνι.

Δείτε στιγμιότυπα από τις αναρτήσεις της

toyni2029
toyni98922
toyni99282
lexadnroy4
toyni93
tpuni
toynipraslin
toyni9892

 

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, η instagrammer πήγε με τον γιο της για πρωινό, κάτι το οποίο ανέβασε σε κλιπ. Σε άλλο βίντεο έδειξε τον σύντροφό της να περπατά μπροστά της μαζί με το παιδί τους.

Δείτε τα βίντεο

Τα αρνητικά σχόλια στο Instagram
Τη Μεγάλη Πέμπτη, η Ιωάννα Τούνη φόρεσε το μαγιό της και πόζαρε σε μια εξωτική παραλία, ξαπλωμένη σε φοίνικα. Αφού ανέβασε τα στιγμιότυπα στο Instagram, έγραψε στη λεζάντα: «Ναι! Είναι τόσο μαγικά, όσο φαίνεται. Εσύ συμπεθέρα θα πας πουθενά για Πάσχα?» φέρνοντας «κύμα» σχολίων στη δημοσίευση.

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες της

seihelestoyni9
toyniseixeles


Οι followers άρχισαν να κοροϊδεύουν την Ιωάννα Τούνη, σχετικά με το πού θα πάνε το Πάσχα. Ένας από αυτούς της απάντησε ότι θα πάει μέχρι το σπίτι του θείου του «που είναι 2 τετράγωνα πιο κάτω» και άλλοι της έγραψαν για τα «εξωτικά χωριά τους» με χιουμοριστική διάθεση. «Εγώ που λες συμπεθέρα, θα πάω μέχρι τα Σαγαίικα Αχαΐας» σχολίασε μια ακόλουθος. «Στο εξωτικό Αγρίνιο» έγραψε κάποια άλλη. Κάποιος άλλος της απάντησε με χιουμοριστική διάθεση: «Συμπεθέρα, εγώ θα πάω μέχρι την αυλή που θα ψήνουμε».

Δείτε περισσότερα