Μετά το Παρίσι και το Μεξικό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η φημολογούμενη νέα σύντροφός του, Μαρία Παπαγεωργίου, εξερευνούν τα μαγευτικά τοπία στις Φιλιππίνες.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει γυρίσει πλέον και ο ίδιος σελίδα στην προσωπική του ζωή, όπως όλα δείχνουν μετά τoν χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη το 2023.

Το πρόσφατο ταξίδι του στο Παρίσι και οι αναρτήσεις που έκανε τόσο ο ίδιος όσο και η γνωστή influencer Μαρία Παπαγεωργίου «φούντωσαν» τις φήμες πως οι δυο τους είναι κάτι περισσότερο από φίλοι.

Βέβαια, οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, γι’ αυτό και παρότι βρίσκονταν στον ίδιο προορισμό δεν υπήρξε καμία κοινή τους φωτογραφία και κανένα tag στις αναρτήσεις τους.

Μπορεί οι δυο τους να ταξίδεψαν στο Παρίσι μόλις στα τέλη Απριλίου, Πρωτομαγιά έκαναν όμως στις Φιλιππίνες. Τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όσο και η νεαρή influencer γέμισαν με όμορφα στιγμιότυπα τα Instagram stories τους.

Και πάλι βέβαια, δεν υπήρξε κάποια κοινή τους ανάρτηση, ούτε κάποιο tag. Όπως φαίνεται όμως, στις φωτογραφίες, δεν χωράει αμφιβολία πως βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο μέρος.

Μαρία Παπαγεωργίου: Ποια είναι η γνωστή influencer

Η 28χρονη εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως content creator, έχοντας συνεργασίες με πολύ μεγάλα και γνωστά brands, συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη της για τη μόδα και την ομορφιά με τις σπουδές της στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Όταν τον ρώτησαν για την Μαρία Παπαγεωργίου

Πάντως σε πρόσφατη ερώτηση που είχαν κάνει στον πρώην παίκτη του Survivor, σχετικά με τη φημολογούμενη νέα σχέση του, εκείνος είχε απαντήσει πως με την Μαρία Παπαγεωργίου είναι απλά φίλοι.

«Η Μαρία Παπαγεωργίου είναι φίλη μου. Κάθε φορά που βγαίνω με μια κοπέλα είναι και σχέση μου. Είμαστε σε έναν ευρύτερο κύκλο. Από το καλοκαίρι μου χρεώνουν συνέχεια σχέσεις. Τι συζητάμε τώρα για την Μαρία; Είμαστε στην ευρύτερη παρέα όλοι μαζί, είναι κι άλλοι. Είμαι μόνος μου».

Στο πρόσφατο πάντως βίντεο στο κανάλι του Raw Studio στο YouTube ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα στο αν είναι ερωτευμένος ή όχι αυτή την περίοδο.

«Δεν στενοχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει! Δεν θέλω να απαντήσω, μπορεί ναι μπορεί και όχι. Μπορεί κάπου να με περιμένει» είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: