Ο Βίκτορ Όσιμεν ετοιμάζει… βαλίτσες για το Νησί και την Premier League αφού ο Νιγηριανός επιθετικός θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Θέλει να βρεθεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να βρει μεγαλύτερα κίνητρα και να σημαδέψει κι άλλες κορυφές.

Το θέμα είναι ποια θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να ικανοποιήσει πλήρως τις δικές του απαιτήσεις αλλά και αυτές των Ναπολιτάνων; Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Τσέλσι, Άρσεναλ και πολλές ακόμη έχουν εκφράσει κατά καιρούς το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού των «Παρτενοπέι».

Το βρετανικό TeamTalk αναφέρει πως η Άρσεναλ είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την υπογραφή του ταλαντούχου φορ. Στο κόλπο βρίσκεται και η Τσέλσι όμως έρχεται δεύτερη στο μυαλό του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Το ρεπορτάζ τονίζει πως ο Όσιμεν προτιμά την Άρσεναλ παρά το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Οι «Κανονιέρηδες» δείχνουν στα μάτια του Όσιμεν ως μια έτοιμη ομάδα. Η Τσέλσι βρίσκεται ακόμη στο χτίσιμο και ο Νιγηριανός δε θέλει να ρισκάρει. Εκτός αυτού η Άρσεναλ την επόμενη αγωνιστική περιόδο θα παίζει κανονικά στο Champions League. Κάτι που για τον Όσιμεν είναι αδιαπραγμάτευτο. Θέλει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο και να διεκδικεί τα πάντα. Θα μπορέσει η Άρσεναλ να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της διοίκησης της Νάπολι;

Διαβάστε ακόμη: