Οι τελευταίες επιτυχίες έχουν επαναφέρει την ηρεμία στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έχουν ανοίξει την… όρεξη των διοικούντων που έχουν βάλει στόχο την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της Premier League που θα τους δ΄βωσει το εισιτήριο για το χρυσοφόρο Champions League. Αν ο στόχος αυτός επιτευχθεί είναι βέβαιο ότι θα δαπανηθούν δεκάδες εκατομμύρια το καλοκαίρι για την ενίσχυση του ρόστερ.

Παράλληλα, η διοίκηση με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μέσα σε αυτή σκανάρει ήδη την αγορά. Αναζητούν από νωρίς τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να έρθουν το καλοκαίρι στο Ολντ Τράφορντ και να δώσουν το παραπάνω στο σύνολο του Τεν Χαγκ. Τα ρεπορτάζ καθημερινά εμπλέκουν όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές. Φέρνουν νέα ονόματα στο προσκήνιο και τονίζουν πως η Γιουνάιτεντ θα μπει γερά στην αγορά για την απόκτηση όσων αστέρων χρειαστεί.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζεται σοβαρά από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ είναι και ο στόπερ της Γιουβέντους, Γκλέισον Μπρέμερ. O 26χρονος κεντρικός αμυντικός της «Μεγάλης Κυρίας» σύμφωνα με το ιταλικό calciomercato.com έχει μαγνητίσει το βλέμμα του Τεν Χαγκ. Η απόκτησή του όμως από τους «Κόκκινους Διαβόλους» μοιάζει… κομματάκι δύσκολη.

Κατά τους Ιταλούς η Γιουβέντους δεν λέει όχι στην πώληση του παίκτη. Αρκεί όμως να ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αυτή τη στιγμή έχει χρηματιστηριακή αξία που ξεπερνά τα 65 εκατομμύρια ευρώ. Ένα νούμερο αρκετά υψηλό, όχι όμως και απαγορευτικό για την… τσέπη της Γιουνάιτεντ!

Διαβάστε ακόμη: