search
undercover main

Σύγκρουση Ένωσης Τραπεζών και Τράπεζας της Ελλάδος για τη μεγάλη διαφορά μεταξύ επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων – Η διαχρονική «κόντρα» συστημικών τραπεζιτών με τον Στουρνάρα – Ενοχλεί ορισμένους τραπεζίτες η διάσωση και η ανάδειξη σε ισχυρό πέμπτο πόλο της Attica bank -Η ανακοίνωση της ΕΕΤ και η δημόσια ανάδειξη του θέματος – Στο 5,60% το spread όταν στην Ευρωζώνη βρίσκεται στο 1,58% *ΕΧΑΕ: Καλές οι διαπιστώσεις του Κοντόπουλου, αλλά από έργο… *Τουρισμός: Κάτι δεν πάει καλά – Ρεκόρ ακυρώσεων κρατήσεων – Θεαματική μείωση και σε Airbnb καταλύματα *Ο ΟΤΕ, οι ίδιες μετοχές, ο Τσαμάζ και η συμπεριφορά στο ταμπλό *Φήμες (πάλι) για πρόταση ξένου fund προς τη Βιοκαρπέτ *Πολλές οι αναβαθμίσεις για τη μετοχή της Alpha Bank! 

Όλα όσα συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες σε επιχειρήσεις, τράπεζες, χρηματιστήριο, ανεξάρτητες αρχές, πολιτικά γραφεία…

UNDERCOVER

Ο πατσοκοιλιάς Κοντόπουλος, το ΔΣ της σύγκρουσης συμφερόντων, η αύξηση των αμοιβών και οι ευθύνες της Επ. Κεφαλαιαγοράς *Το Ελληνικό, η Eurobank και η Τρ. Πειραιώς – Όταν τα λέγαμε εμείς … Ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις Καθημερινής και ΣΥΡΙΖΑ *Η συστημική τράπεζα, το δάνειο των 20 εκατ. και το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο της παραλιακής *Αν σκάσει κάποιο τραπεζικό κανόνι στην Ε.Ε., ποιος θα το καλύψει-πληρώσει; *Το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα, οι δυνατότητες και που επικεντρώνεται το μεγαλύτερο ενδιαφέρον *Ποσοστό 66,67%, δηλαδή την απόλυτη πλειοψηφία επιδιώκει να αποκτήσει η Πειραιώς στη MIG *Πόσες εισηγμένες έχει η Κρήτη; Από εκεί θα έρθουν σύντομα κάποια νέα – και κάποια… «παλιά» *Αληθεύει ότι μη εισηγμένη των τροφίμων απέστειλε επιστολή στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, καταγγέλλοντας «εκτεταμένες πρακτικές» περιορισμού των προϊόντων της από ανταγωνίστριά της, πρώην θυγατρική εισηγμένου ομίλου;

UNDERCOVER

Οι 2+1 στόχοι του Χόλτερμαν αφού απεγκλωβίστηκε από το βαρίδι του Ακτωρα – Η διείσδυση στις Τράπεζες, η μετεξέλιξη της Reds σε νέα Lamda και η προσδοκία για την απόκτηση του δικού του «Ελληνικού» – Γιατί ο Ολλανδός δεν θα μείνει μόνο στην Alpha, αλλά «βλέπει» πρώτα Εθνική και μετά Τρ. Πειραιώς *Με απόφαση Χόλτερμαν – Βαρδινογιάννη ο Άκτωρ σε Κούτρα- Wayde Adams – Γιατί είπαν «Όχι» στην πρόταση της Ιντρακάτ – Το τίμημα, οι εγγυήσεις του Ελλάκτωρα, η Επ. Ανταγωνισμού και οι Παραχωρήσεις – Το ζήτημα αποφυγής της περαιτέρω «ισχυροποίησης» των τριών νέων «παικτών» που ανατρέπουν ισορροπίες *Πρόωρη «ανάσταση» στο Χρηματιστήριο Αθηνών – Ο δρόμος για την Επενδυτική Βαθμίδα, οι οίκοι αξιολόγησης, ο πολιτικός κίνδυνος και η υπέρβαση των 1.000 μονάδων *Πέφτουν οι μάσκες για τον Ράμμο της ΑΔΑΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ * Την …Wall Street «βλέπει» στη Λ. Αθηνών ο Κοντόπουλος – Οι υπερβολές για …εξομοίωση με την αμερικανική αγορά δεν βοηθούν το ελληνικό χρηματιστήριο!

UNDERCOVER

Μετά την Eurobank και η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται στα πρόθυρα αποχώρησης από το πρότζεκτ του Ελληνικού *«Πονοκέφαλος» στον Όμιλο Λάτση από τους χειρισμούς και την επάρκεια του επικεφαλής της Lamda Development, Οδυσσέα Αθανασίου *Θα εγκρίνει η Επ. Κεφαλαιαγοράς την ΑΜΚ της Attica Bank, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της τράπεζας δεν ενσωμάτωσε στα αποτελέσματα 9μηνου τις προβλέψεις των 300 εκατ. ευρώ; *Θα φύγουν όλοι και θα μείνει μόνος του τελικά: Ο …ταλαντούχος κύριος Κοντόπουλος ή αλλιώς «ο άνθρωπος που έβλεπε τα τρένα να περνούν», στην προκειμένη περίπτωση τις εισηγμένες που αποχωρούν μαζικά *Ποιος πρώην συστημικός τραπεζίτης έκανε χρήση του νόμου για τις γονικές παροχές των 800.000 και έγραψε περιουσιακά στοιχεία (λέγεται για μία επιχείρηση) στα παιδιά του; *Ποια συμφωνία «ψήνεται» στην Αττική οδό; Για ανατροπές στις υφιστάμενες κοινοπραξίες και δημιουργία νέων ισορροπιών και συσχετισμών δυνάμεων κάνουν λόγο οι πληροφορίες!