Πέμπτη, 16 Σεπ 2021

Ετικέτα: Forthnet

H εταιρία με την επωνυμία FORTHNET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ και διακριτικό τίτλο FORTHNET MEDIA Α.Ε (αριθμός ΓΕΜΗ: 124012301000) εδρεύει στον Δήμο Παλλήνης Αττικής και ιδρύθηκε το 2008 ως θυγατρική της εταιρίας Forthnet Α.Ε.. Κύριο αντικείμενο της Forthnet Media Α.Ε. είναι μεταξύ άλλων η παροχή συνδρομητικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών υπηρεσιών, ήτοι η μετάδοση προς το κοινό ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων και των συναφών με αυτά υπηρεσιών οπτικοακουστικών μέσων με οποιοδήποτε τεχνικό μέσο.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Forthnet, συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον Νικόλαο Σταθόπουλο.

Η Forthnet ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, κατόπιν της εκλογής των μελών του από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας. Με ημερομηνία 11.12.2020, αποφάσισε και συγκροτήθηκε αυθημερόν (11.12.2020) σε σώμα ως εξής:

1. Νικόλαος Σταθόπουλος του Παναγιώτη –Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
2. Δημήτριος Τζελέπης του Ευαγγέλου – Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,
Εκτελεστικό Μέλος
3. Vladislav Ratajac του Miloje –Μη Εκτελεστικό Μέλος
4. Γεώργιος Δουκίδης του Ιωάννη – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. Dirk Gerkens του Herbert – Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η θητεία των ανωτέρω μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής, λήγει στις 11.12.2025 και παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, εντός της οποίας πρέπει να συνέλθει η αμέσως επόμενη Τακτική Γενική Συνέλευση και μέχρι τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Από τα μέσα Ιανουαρίου, ο Χρήστος Καλογεράκης αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος της Forthnet (Nova). Πρόκειται για στέλεχος της αγοράς, έχοντας τη θέση του επικεφαλής της Public – MediaMarkt έως και τον Οκτώβριο του 2020. Τότε αποχώρησε από το Olympia Group.

Επίσης είναι γνωστό ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο αναδιάρθρωσης που θέλει να εφαρμόσει η United Group στη Forthnet.

Ανακοινώθηκαν σημαντικές οργανωτικές αλλαγές στη δομή. Με στόχο την εναρμόνιση της ελληνικής εταιρίας στον τρόπο λειτουργίας του μεγαλύτερου Ομίλου Τηλεπικοινωνιών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Έτσι και στην Ελλάδα θα ακολουθηθεί αντίστοιχη οργανωτική δομή στη Forthnet όπως συμβαίνει και στις οκτώ χώρες που δραστηριοποιείται η United Group.

Ο Γρηγόρης Κατσογιάννης και ο Γρηγόρης Τσουγκριάνης αντίστοιχα, μετά από πολλά χρόνια σκληρής και παραγωγικής δουλειάς, έλυσαν τη συνεργασία τους με τη Forthnet.

Η εταιρία με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τα δύο έμπειρα και ικανά στελέχη και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

ΟΤΕ: Η μάχη με την Forthnet

ΟΤΕ: Η μάχη με την Forthnet

Σύμφωνα με ορισμένους ο ΟΤΕ μπήκε στην μάχη για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος προκειμένου να «ματώσει» οικονομικά η ...

Διαδικασία εξόδου της Forthnet από το ΧΑΑ

Διαδικασία εξόδου της Forthnet από το ΧΑΑ

Εκτός Χρηματιστηρίου οδηγείται η Forthnet, καθώς όπως ανακοίνωσε, εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ξεκινά η περίοδος της αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης «NEWCO UNITED GROUP ...

Page 1 of 3 1 2 3

EDITOR'S CHOICE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ