Μολονότι ο περίφημος διαχειριστής – fund manager Ν. Σταθόπουλος προσφέρει ετήσιες αμοιβές άνω των 500 χιλιάδων ευρώ, εντούτοις εδώ και 9 μήνες αδυνατεί να βρει στέλεχος της αγοράς που να αποδεχτεί τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Forthnet, τον έλεγχο της οποίας απέκτησε η United , θυγατρική του private equity fund BC Partners, το οποίο έμεινε γνωστό στη χώρα μας με την εμπλοκή του στα καζίνο αλλά και τον ρόλο του λαγού που είχε παίξει την δεκαετία του 2000 προκριμένου να ανεβάσει (κατά 200 εκατ. ευρώ!!!) το τίμημα εξαγοράς της Qphone από την Wind!

Ο Ν. Σταθόπουλος είχε αναθέσει από τον περασμένο Ιούλιο στον Ανδρέα Γαβριηλίδη της Egon zender την εύρεση CEO για τον όμιλο Forthnet Nova , ωστόσο οι αποτυχίες διαδέχονται η μια την απλλη δημιουργώντας ένα κλίμα απαξίωσης στην αγορά.

Τελευταίο ηχηρό όχι ήταν αυτό του κ. Καλογεράκη από τον όμιλο Γερμανού ο οποίος αν και βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ν. Σταθόπουλο εντούτοις στο τέλος έκανε πίσω και επέλεξε πιο ασφαλή επαγγελματικό προορισμό.

Λέγεται πως τα αλλεπάλληλα «όχι» των πρωτοκλασάτων στελεχών στην Forthnet σχετίζονται με την έλλειψη προοπτικών του ομίλου που σχετίζονται άμεσα με δυο παραμέτρους.

Η μια αφορά το τηλεπικοινωνιακό κομμάτι και την αποτυχία απόκτησης της Wind και η άλλη το τηλεοπτικό – ποδοσφαιρικό που έχει να κάνει με την απώλεια από την Nova των δικαιωμάτων του Champions league για την επόμενη τριετία.

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις από την  Ελλάδα και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.